Facebook Twitter Email

De 1 Decembrie, ciocolatica ROM Autentic ii propune Romaniei sa devina prima tara din lume care isi schimba imaginea pe Internet.

Campania “Romanii sunt destepti” e un succes de zile mari. Cum ar fi, de exemplu, Ziua Nationala. Mai concret, peste 270.000 de oameni au luat pe sus internetul si au cautat deja sintagma “romanii sunt destepti”. Asta inseamna ca sugestiile automate din motorul de cautare Google care sifonau destul de urat imaginea romanilor au acum toate sansele sa se schimbe. Simultan, sute de site-uri au scris despre initiativa, in vreme ce campania a fost laudata pana si in Germania, Italia, Anglia, Austria, Grecia, Bulgaria, Rusia sau, quelle surprise!, in Franta.


Nume cu greutate din cele mai diverse domenii, dar care isi indragesc fratii romani, sustin si ele campania: Ilie Nastase, CRBL, Ion Caramitru, Andreea Esca, Puya, regizorul Corneliu Porumboiu, fotbalistul George Ogararu se numara printre cei care cred ca romanii sunt campioni, educati, simpatici, isteti, ospitalieri, sau creativi.

Sugestiile oferite automat de google.co.uk au facut-o pe Loredana Salanta, Miss World Romania si Top Model of the World, sa se alature campaniei si sa sustina cautarea “romanii sunt frumosi.”

Romanii sunt destepti

Romanca noastra, care a dat clasa celor mai frumoase femei de pe cele 6 continente, crede ca schimbarea imaginii Romaniei incepe cu schimbarea parerii noastre despre noi insine si cu recastigarea increderii in calitatile noastre. Urmareste mai multe fotografii cu Loredana Salanta in josul articolului

Asa ca incepand cu luna decembrie, Loredana va purta cu mandrie tricourile cu mesajul campaniei pe scenele din Germania, China si India.

Daca si tu crezi ca suntem mai buni, mai frumosi sau mai cu mot decat zice internetul, intra acum pe www.romaniisuntdestepti.ro. Cauta “romanii sunt destepti” si hai sa facem din Romania prima tara din lume care isi indulceste imaginea pe net.

Desteapta-te, romane, si pe Internet!

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva