Facebook Twitter Email

Asociaţia Naţională Chineză a Întreprinderilor din domeniul Vinului şi a Băuturilor Alcoolice va organiza în perioadele 25-27 mai 2012 şi 9-11 noiembrie 2012 la Guangzhou, RP Chineză ediţiile de primăvară/toamnă a târgului internaţional „INTERWINE CHINA 2012”.

Organizatorul evenimentului a informat BPCE Beijing că în cadrul manifestării (apreciat ca fiind al 6 lea târg ca importanţă din lume în domeniul vinurilor şi al băuturilor alcoolice) vor avea loc seminarii cu tematici referitoare la pătrunderea producătorilor internaţionali de vin pe piaţa chineză precum şi degustări de vinuri.

În vederea promovării exportului românesc de vinuri pe piaţa chineză vă aducem la cunoştinţă că BPCE Beijing a contactat organizatorul târgului şi a obţinut următoarele facilităţi pentru companiile româneşti care doresc să participe la acest eveniment:
–         15 % reducere din costul total al standurilor ;
–         patru zile cazare gratuită la hotel, dacă se achită plata închirierii standurilor cu 3 luni înaintea începerii manifestării;
–         publicitate gratuită pentru fiecare companie participantă pe site-ul târgului precum şi pe alte site-uri de profil din RP Chineză.

Pentru orice alte detalii vă rugăm să o contactaţi pe doamna LINDA WONG, responsabilă pentru participarea companiilor româneşti la acest eveniment, la următoarele date de contact: Telefon 0086/20/84283513; Fax 0086/20/84280686 Mobile 0086/15018754916 E-mail : ketwine@gmail.com www.interwine.org.

Menţionăm că INTERWINE 2011 (Guangzhou 8-10 noiembrie 2011) a atras un interes deosebit în plan internaţional, participând peste 400 de expozanţi din peste 25 ţări cu renume în producţia vinului (România, Franţa, Spania, Italia, Chile, Argentina, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Moldova, SUA, Canada, Bulgaria, Macedonia, Ucraina, Ungaria, Georgia şi Portugalia etc.) precum şi numeroase companii locale. Pe parcursul celor 3 zile ale târgului a fost înregistrată o participare de peste 120.000 de vizitatori, cea mai mare parte din ei fiind importatori şi distribuitori locali, reprezentanţi ai autorităţilor locale, asociaţii profesionale şi mass media. România a fost reprezentată de 5 producători renumiţi de vinuri cu standuri proprii : DOMENIILE SĂHĂTENI, JIDVEI, MURFATLAR, SENATOR WINE şi VINEXPORT FOCŞANI. În cadrul ceremoniei de premiere a vinurile participante la INTERWINE 2011iar vinurile româneşti au obţinut 3 medalii : RAI DE MURFATLAR  GRAND RESERVE 2001 – cel mai bun vin dulce, RAI DE MURFATLAR – cel mai bun vin roze, respectiv NEC ULTRA PLUS JIDVEI cel mai bun vin raport calitate/preţ.

redactat Sorin TOADER, consilier economic BPCE Beijing

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva