Facebook Twitter Email

Cea de-a 6-a ediţie a Convenţiei de afaceri din domeniul tehnologiei, inovaţiei şi cercetării, « Techinnov », va avea loc la Paris, în data de 16 februarie 2012.

Scopul TechInnov este de a oferi factorilor de decizie europeni posibilitatea stabilirii de contacte şi contracte cu noi furnizori de servicii, produse sau know-how. Domeniile vizate sunt: software şi sisteme complexe, industria auto, domeniul aeronautic şi spatial, industriile eco şi toate sectoarele de activitate asociate, etc. Manifestarea este subvenţionată în proporţie de 85% de partenerii instituţionali ai organizatorului franceze (Proximum), respectiv Comisia Europeană, Guvernul Francez, Regiunea Ile de France, etc.

Organizatorii încurjează participarea firmelor româneşti, care au posibilitatea de a expune într-un stand gratuit (în cazul participării a minim 10 companii înscrise), ceea ce poate conferi o vizibilitate sporită delegaţiei române, precum şi ocazia realizării unui număr ridicat de întâlniri de afaceri. În cazul realizării unei participări de grup, firmele româneşti pot beneficia de:

1.Organizarea întâlnirilor de afaceri în standul personal (4 m²), echipat şi mai înalt decat posturile obişnuite, ceea ce conferă vizibilitate sporită şi poate atrage un număr mai mare de întâlniri (inclusiv neplanificate);

2.Delimitarea spaţiului acordat firmelor printr-un covor personalizat;

3.Includerea numelui şi programului de întâlniri al firmelor din stand în catalogul distribuit participanţilor şi pe harta evenimentului

Taxa de participare la această acţiune este 155 de Euro şi include: publicarea profilului firmei în catalogul tehnic editat on-line şi trimis tuturor participanţilor; planificarea întâlnirilor ; accesul nelimitat la conferinţe, prezentări, ateliere şi pauze de cafea şi o invitaţie la cocktail-ul oficial al serii.

În conformitate cu profilul evenimentului, taxele de participare se percep exclusiv furnizorilor de produse şi servicii, în timp ce pentru pontenţialii contractori (care trebuie să aibă o listă de necesităţi reale), participarea este gratuită.

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva