Facebook Twitter Email

Intr-o societate in care se pun in scena prea putine idei valoroase, in care politica este o permanenta sursa de scandaluri si mesaje contradictorii, iar temele fierbinti ale zilei sunt divorturile Columbenilor sau Zavorancelor, implicarea tinerilor neimpovarati de trecut si nedependenti de consumerism este o conditie esentiala pentru dezvoltarea si consolidarea unei democratii autentice.

Prin gestul pe care il facem noi astazi, prin acest site, speram sa dam un semnal de mobilizare tuturor romanilor care nu si-au abandonat credintele si valorile pur romanesti. Nu chiar toti ne dorim sa parasim tara, nu chiar toti am uitat cine au fost inaintasii nostri, nu chiar toti ne-am pierdut speranta si respectul pentru Romania, pentru frumusetile si valorile ei autentice. Restul suntem MANDRI CA NE-AM NASCUT ROMANI!

Ce ne dorim de la voi? Daca va place site-ul si motivatia existentei sale, ne-ar face placere sa ne-ajutati sa-l dezvoltam si sa-l promovam. Acest site nu este si nu va deveni niciodata unul comercial. Acest site se vrea a fi doar un reper virtual, o ancora morala a sentimentului national in aceasta mare involburata a Internetului. Si in timp, de ce nu, sa ne reunim la o terasa, intr-un parc sau chiar in strada daca e nevoie, pentru a ne exprima pasnic si cu mandrie sentimentele pentru neam si tara.

Cine suntem noi, cei care am creat site-ul? Un grup de tineri care s-au saturat de mediocritatea si globalizarea promovate de media. Ne-am saturat de pseudo-valori si de denigrarea romanismului, iar tot ce dorim este sa restabilim si sa promovam ierarhia adevaratelor valori romanesti. Evident ca suntem de orientare ideologica centru-dreapta, dar in mod sigur nu suntem extremisti nationalisti. Respectam valorile universale: democratia, libertatea, demnitatea, echitatea, responsabilitatea, solidaritatea, familia, comunitatea si religia. Dar cel mai mult iubim identitatea nationala. Pentru ca noi ne dorim o Romanie dreapta, o Romanie puternica! Si pentru ca noi suntem MANDRI CA SUNTEM ROMANI.

Voi?

 Mai multe detalii pe : http://www.mandrucasuntroman.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=3

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva