Facebook Twitter Email

Se imbogatesc din YouTube! Ce face copilul de 9 ani care castiga 1 milion de dolari pe an! VIDEO

Vezi top 15 cei mai mari YouTuberi din lume!

Cele mai mari staruri de pe YouTube castiga foarte multi bani datorita numarului imens de vizualizari. Datele stranse de cei de la Social Blade a oferit un top al celor mai influenti YouTuberi in functie de banii castigati.

Datele canalelor de top acestor veritabile staruri pe YouTube arata ca acestia atrag milioane de oameni fiind naratori ai unor jocuri sau pentru deschiderea unei noi jucarii din cutie. Cati bani castiga? Sa o luam din varf.

DisneyCollectorBR, cel aflat pe primul loc conform Social Blade, se estimeaza ca ar castiga intre 1.4 milioane de dolari si 21.9 milioane de dolari in fiecare an! Acest YouTuber deschide jucarii Disney si vorbeste despre el – datorita acestui lucru el a atras al 6-lea cel mai vizionat canal de pe site. Nici macar starurile de pe YouTube ce i-au luat recent un interviu lui Barack Obama nu se pot ridica la acest nivel.

Pentru a alcatui topul, Social Blade a determinat si care sunt cei mai relevanti. S-a uitat la cat de activ a fost un canal recent la care se adauga numarul de comentarii primite si cate persoane se aboneaza la canal.

Exista un calcul separat pentru a determina cat de profitabil e un canal – cei de la Social Blade estimeaza in functie de banii generati pentru fiecare mie de vizualizari a unei reclame. Estimarile nu pot fi exacte, astfel ca s-a creat un minim si un maxim.

YouTuberii din top nu au dorit sa comenteze, insa Jenna Arnold de la Social Blade, le-a oferit celor de la Huffington Post mai multe informatii: “Diferenta este urias pentru ca acest CPMV (cost pe o mie de vizualizari) variaza foarte mult. Pot fi oriunde intre 0.25$ si 4$ in medie. Variaza pentru ca nu avem cum sa stim care este CMPV-ul pentru canalele individuale si toti factorii care afecteaza, precum tara de unde e audienta, cat vizualizari sunt de pe mobil, cati utilizatori folosesc Adblock.. Astfel de lucruri afecteaza castigurile” le-a spus ea celor de la Huffington Post.

Estimarile nu iau in calcul “felia” celor de la Google, aproximativ 45%. Asadar, putem presupune usor ca sumele sunt mai mici decat estimeaza cei de la Social Blade.

Iata topul:

1. DisneyCollectorBR: Castiga undeva intre $1.5 milioane si $23.4 milioane anual din clipurile in care se joaca cu jucarii pentru copii.

2. PewDiePie: Castiga intre $1.2 milioane si 18.9 milioane anual din clipurile sale de comedie, majoritatea despre jocuri video.

3. LittleBabyBum: Acest grup care produce rime animate special pentru YouTube castiga intre $845,500 si $13.5 milioane anual.

4. Stampylonghead: Intre $698,100 si $11.2 million anual pentru clipurile despre “Minecraft” si alte jocuri video.

5. Popularmmos: Intre $750,900 si $12 million pentru comentariu despre gameplaul “Minecraft”.

6. Blucollection: Intre $720,700 si $11.5 million pentru clipuri in care arata un adul care se joaca Play-Doh si alte jocuri similare.

7. DisneyCarToys: Castiga intre $642,700 si $10.3 milioane in fiecare an pentru filmulete precum “FROZEN Elsa Teaches Barbie a Lesson PART 2.”

8. MarkiPlierGame: Primeste intre $588,400 si $9.4 milioane pentru comentariu asupra jocurilor video.

9. TheDiamondMinecart: Castiga intre $603,000 si $9.6 milioane pentru clipurile zilnice despre “Minecraft”.

10. Jacksepticeye: Castiga intre $568,300 si $9.1 milioane pentru ca sustine ca este “cel mai energic comentator al jocurilor video de pe YouTube.”

11. MaterCarClub: Castiga intre $527,100 si $8.4 milioane pentru adulti care se joaca cu jucariile copiilor.

12. Vanossgaming: Castiga intre $517,800 si $8.3 milioane pentru clipuri de comedie cu jocuri video.

13. TheEducVideos: Castiga intre $565,200 si $9 milioane pentru filmulete cu jucarii, de data asta implicand copii.

14. Itsbabybigmouth: Castiga intre $567,200 si $9.1 milioane pentru clipuri care sunt majoritatea sunt despre deschiderea oualelor de ciocolata pentru a vedea jucaria de dinauntru.

15. Vegetta777: Castiga intre $505,600 si $8.1 milioane pentru comentariu al jocurilor video (in spaniola).
Cei de la Business Insider ii dedica un material lui EvanTubeHD, cel care are 1 milion de abonati la canalul sau si peste 1 miliard de vizualizari! Copilul de 9 ani ar incasa aproximativ 1 milion de dolari pe an deschizand jucarii!

Sursa: yoda

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva