Facebook Twitter Email

LORENA SARBU este o femeie puternica si sensibila care s-a nascut in Romania la TIMISOARA intr-o familie buna. Ambitioasa LORENA SARBU este dovada ca si ROMANCELE faimoase pentru dorinta de a petrece si de a se casatori cu barbati bogati POT REUSI fara sa isi scoata la inaintare DOAR atuurile cu care le-a inzestrat mama natura.

LORENA SARBU a inceput sa studieze psihologia la UNIVERSITATE dar in tot acest timp se antrena sa devina ceea ce si-a dorit mereu si anume DESIGNER.Iata ca visul ei a devenit o REALITATE aproape de necrezut. LORENA SARBU i-a cucerit definitiv pe americani si mai ales pe adevaratele vedete de la HOLLYWOOD.

wiki biografic lorena sarbu timisioara

Ieri seara LORENA SARBU si-a lansat ultima colectie numita RESORT 2014. Romanca este multumita de ceea ce a iesit. E drept ca a lucrat la aceasta colectie trei luni de zile. Culorile colectiei roz aprins, nude piersici, turcoaz,alb in combinatie cu auriu sunt culorile in trend ale acestei veri prezente si pe podiumurile de moda. In plus LORENA a adaugat o tusa finala de mare rafinament rochiilor aplicand broderii delicate si pline de farmec.

La aceasta colectie LORENA a colaborat cu un fotograf american JAMES CANT.

Unde credeti ca a avut loc lansarea colectiei RESORT 2014? Nicaieri mai departe de propria locuinta a LORENEI SARBU. Invitatii ei au fost persoane din lumea showbiz-ului american. De aceea in curtea gradinei casei din LOS ANGELES LORENA le-a oferit invitatilor si bucuria unui pranz rafinat cu cele mai alese mancaruri si bauturi fine. Lorena a socializat si s-a bucurat de reusita colectiei sale impreuna cu : MINNIE DRIVER, CARA SANTANA, RADHA MITCHEL, CYNTHIA KIRCHNER, NATASHA HENSTRIDGE.

Doamnele au fost vrajite de frumusetea si rafinamentul rochiilor. Culori vibrante, paiete aurii si franjuri elemente distinctive ale creatiilor LORENEI SARBU. BRAVO LORENA! Romanii au demonstrat chiar americanilor ca suntem foarte buni in aproape orice domeniu. Venim dintr-o tara mica si contrastanta dar oamenii sunt ambitiosi si frumosi. De frumusetea doamnelor si domnitelor a aflat lumea dar trebuia sa demonstram ca aceasta frumusete este dublata de alte calitati.

biografie lorena sarbu blog vedete

LORENA SARBU a indraznit a visat a muncit si a bifat intrarea in LUMEA GLAMOUR a VEDETELOR de la HOLLYWOOD. Cele mai faimoase actrite sunt innebunite dupa creatiile LORENEI SARBU si dovedesc acest lucru purtandu-i creatiile la cela mai importante evenimente gale  si lansari de tot felul. Presa americana are numai cuvinte de lauda pentru designerul din Romania care s-a scolit in AMERICA. De aceea LORENA este invitata la cele mai tari evenimente din AMERICA. Cum a ajuns LORENA sa fie atat de indragita de VEDETE si sa isi implineasca visul.

LORENA a terminat FACULTATEA DE PSIHOLOGIE la INIVERSITATE dar nu a renuntat niciodata la visul de a deveni designer cu acte in regula. Si vorbim de o scoala adevarata si atunci LORENA a luat hotararea de a parasi plaiurile natale ale TIMISOAREI. Ajunsa in AMERICA i-au trebuit 11 ani sa atinga SUCCESUL.

A plecat din ROMANIA in anul 1998. Azi este o femeie implinita pe plan profesionalsi traieste printre vedete.

Talentata, profesionista asa cum americanii stiu cel mai bine, LORENA are o casa superba cu gradina in LOS ANGELES. Este iubita si admirata. ARE SUCCES. Pentru toate aceste realizari LORENA a muncit si si-a dedicat timpul studiului. Ce poate fi mai magulitor ca in tara FASHION-ului sa fii declarata de americani O FEMEIE STILATA si RAFINATA?

Americanii vor sa stie totul despre ea. Si LORENA da interviuri in reviste glossy stilate. LORENA SARBU a DEVENIT ea insasi O VEDETA.

rochii lorena de ocazie lorena sarbu

VEDETA in tara unde acest cuvant se probeaza cu greutatea lucrurilor pe care le realizezi.

Americanii adora sa stie ce maninca, cum arata casa ei si mai ales ce poarta un designer de succes si cum arata propriul ei dressing.

LORENA este fericita si declara ca spera ca aceasta ultima colectie RESORT 2014 sa fie pe placul fashionistelor din intraga lume.

LORENA SARBU isi vinde creatiile celor mai mari retaileri din AMERICA De NORD si vinde in magazine precum : BERGDORF GOODMAN, SAKS FIFTH AVENUE, HUGO NICHOLSON. Are colectii in showroom-uri in capitalele modei la NEW YORK, PARIS si BUCURESTI. Pana in octombrie 2013 deja are agenda de lucru plina. Lucreaza  in stilu americanilor are agenda de lucru si intalniri stabilite cu mult timp inainte. Are un PR si joaca dupa regulile celor care fac jocul in FASHION.

Vedete precum EVA LONGORIA, BRITNEY SPEARS, NICOLE RITCHIE, LAURA WEISSBECKER poarta la evenimente creatiile LORENEI SARBU. LA evenimentul pranz daat de MONTBLANC UNICEF,  LAURA WEISSBECKER a stralucit intr-o rochie cratie a LORENEI. Mai recent actrita ARCHIE PANJABI a purtat la PREMIILE 2013 WAACP eveniment tinut la SHRINE AUDITORIUM o rochie puratnd semnatura LORENA SARBU.

rochii lorena de ocazie lorena sarbu

La show-ul vestit a lui DAVID LETTERMAN o alata invitata JULIE CHEN a purtat o rochie creatia LORENEI SARBU. Si intre atatea vedete americane iata ca LORENA mai imbraca o alata doamna ajunsa in AMERICA. Vorbim de nimeni alta decat MONICA GABOR EX COLUMBEANU posibil viitoarea doamna “PINK”. Se spune chiar ca intre cele doua LORENA si MONICA exista o stransa prietenie. La evenimentul de lansare al bauturii energizante al chinezului alintat MR PINK, MONICA GABOR a aratat superb. Era creatia LORENEI SARBU.

LORENA SARBU a ajuns prin forte proprii A REAL DESIGNER. Nu se compara cu fatele de “modeline” asa zise vedete pentru ca defileaza pe catwalk-uri{de fapt noi nici nu avem asa ceva}. Iar dupa se trezesc ca isi lanseaza colectii de rochii si se vor DESIGNER. Vezi BIANCA DRAGUSANU!

LORENA si-a dat seama la timp ca ROMANIA nu ii oferea posibilitatea de a ajunge DESIGNER.

Ajunsa in AMERICA ea a studiat la  DESIGN la ACADEMY OF DESIGN & TECHNOLOGY din CHICAGO. S-a mutat apoi In LOS ANGELES si a studiat la FASHION INSTITUTE OF DESIGN and MERCHANDISING din LA.

In 2009 la NEW YORK avea sa isi lanseze prima colectie. Visul ei incepea sa prinda contur. Asta pentru ca “AM STIUT DE LA INCEPUT CE VREAU: SA AM PROPRIUL BUSINESS SI SA AM PROPRIILE COLECTII DE HAINE. AM FOST HOTARATA SA REUSESC, SA IMI CREEZ VIITORUL MEU.” Acum poate spune cu mana pe inima YES, I DID IT, YES I CAN and I LL DO IT IN MY WAY.

rochii scurte lorena sarbu
Toata admiratia pentru OMUL si PROFESIONISTUL LORENA SARBU! Si-a implinit visele acolo unde daca ai reusit este sigur ca te vei descurca oriunde in lume. THUMB UP pentru LORENA SARBU!  Mult succes in continuare sa ii dorim si noi ROMANCEI iubita de americani.Iar voi doamnelor daca reusiti sa aveti in garderoba o rochie purtand semnatura LORENA SARBU, fiti mandre. Doar actritele americane mai poarta creatiile designerului LORENA SARBU!EA este ROMANCA care ne face cinste si pe care o admiram.Pentru reusita si pentru puterea de munca. Si pentru determinarea de a nu renunta la visul ei. SO, GO GO ,LORENA SARBU!

LORENA SARBU este exemplu perfect de daruire si ambitie.

Sursa: vedeteblog

Puteti vedea un alt reportaj despre Lorena, accesand link-ul  In premiera

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva