Facebook Twitter Email

Bucureştiul sau Marrakeshul sunt recomandate de experţii în relaţiile de cuplu drept alegeri pentru o excursie romantică de weekend mai neobişnuită, scrie Daily Mail .

Este începutul sezonului vacanţelor în oraş şi, pe întreg teritoriul britanic cuplurile îşi planifică weekend-urile romantice. Însă vacanţa cu cealaltă jumătate poate deveni un teren minat, mai ales dacă aţi stat prea mult timp împreună. Ce se întâmplă dacă el se plictiseşte în muzee? Sau dacă ea vrea să facă doar shopping?

Dr. Gian Gonzaga, expert în relaţii de cuplu pentru site-ul eHarmony.co.uk susţine că deşi vacanţele sunt o ‘evadare din realitate’ necesară pentru cupluri, mini-vacanţele pot fi distruse dacă cuplul nu alege destinaţia corectă. Dacă cuplurile dornice de aventură vor dori un loc palpitant, care-i va menţine în priză, cuplurile mai liniştite, care au fost împreună o vreme, pot prefera un oraş romantic în care se pot relaxa.

Pentru cuplurile nou formate, Gonzaga recomandă oraşe ca Berlinul sau Barcelona. Dacă capitala Germaniei este cunoscută pentru scena sa de artă prosperă, oraşul catalan are un ritm alert şi oferă posibilitatea unei vacanţe relaxante pe plajă.

Gonzaga recomandă cuplurilor mai aventuroase să aleagă Marrakeshul sau Bucureştiul pentru o minivacanţă mai neobişnuită, în condiţiile în care capitala României oferă o scenă prosperă a cluburilor underground, în timp ce medinele colorate din Maroc şi bucătăria variată a ţării oferă o mulţime de experienţe unice.

Pentru cuplurile care caută romantismul dincolo de Paris sau Veneţia, expertul recomandă oraşe cum ar fi Hong Kong, Tel Aviv sau chiar Reykjavik, capitala islandeză, înconjurată de atracţii naturale spectaculoase

Sursa: http://www.bucharestherald.ro

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva