Facebook Twitter Email

Ambasadorul Chinei în România, Huo Yuzhen, a enumerat, marți, o serie de produse românești care se găsesc pe piața chineză și a îndemnat și alți producători români să intre pe această piață.

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES ARHIVA

“În zilele noastre cetățenii chinezi pot gusta la ei acasă Feteasca Neagră, vinul românesc, și apa minerală Borsec. Aceasta demonstrează interconexiunile dintre piața românească și cea chineză la toate nivelurile. Invităm și mai multe produse românești să intre pe piața chineză”, a afirmat diplomatul chinez la recepția de rămas bun pe care a organizat-o la sediul Ambasadei.

Huo Yuzhen a arătat că efortul bilateral a făcut ca “edificiul relațiilor chino-române” să fie unul “mai stabil și mai spectaculos”.

“Încrederea politică este precum un acoperiș al acestui edificiu, fiind pilotul pentru ca relațiile bilaterale să meargă pe un drum de dezvoltare sănătoasă. (…) Funcționarea fără probleme a mecanismului de cooperare, înțelegerea celor două state și încrederea reciprocă se adâncește pe zi ce trece, impulsul bun al relațiilor chino-române ne inspiră. Cooperarea economico-comercială poate fi numită coloana acestui edificiu care a adus un sprijin susținut pentru dezvoltarea continuă a relațiilor bilaterale”, a adăugat oficialul chinez.

AGERPRES/(AS — autor: Cătălin Alexandru, editor: Mihai Simionescu)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva