Facebook Twitter Email

 

gandurile devin lucruri(1)

Definitia Legii Atractiei Universale este urmatoarea:
Atrag in viata mea lucrurile asupra carora ma focalizez,carora le acord atentia si energia mea,fie ca sunt cele pe care le doresc sau nu.
Haideti sa intelegem cum facem asta:
Fiecare stare sau sentiment pe care il traim are o anumita vibratie,pozitiva sau negativa. Noi emitem mereu si constant energii negative sau pozitive in functie de cuvintele pe care le folosim,sentimentele pe care le avem fata de diferitele situatii din viata noastra
Noi emitem permanet vibratii. Avem stari si sentimente in fiecare moment.
Aici intervine Legea Atractiei care ne va aduce mai mult din ceea ce corespunde vibratiei noastre fie ca ea este pozitiva sau negativa.
De ex daca te trezesti dimineatza iritat,nervos vei emite vibratii negative care ce vor face? Vor atrage de ex impiedicarea de picioarele patului ,varsatul cafelei,traficul aglomerat …sunt doarexemple.Pana la urma veti spune ca “ mai bine stateam in pat toata ziua!”
Ceea ce trebuie sa retineti este ca

Legea atractiei raspunde la orice fel de vibratie emiteti ,atragand catre voi lucrurile corespunzatoare,fie ele pozitive sau negative . ea raspunde vibratiei voastre.

Die fiecare data cand noi folosim cuvantul “nu” intr-o fraza,gand pe care il avem noi emitem o vibratie negativa,de aceea spuneam mai de mult ca Dumnezeu,Universul nu cunoaste cuvantul “NU”.
Haideti sa vedem ce inseamna asta:
Daca eu va spun acum “Nu te gandi la un rasarit de soare” automat voi veti vedea in mintea voastra un rasarit de soare. Asta pentru ca mintea noastra nu ia decat comanda dupa cuvantul “nu”

Atunci cand va auziti rostind cuvantul “nu” voi de fapt acordati atentie si energie lucrurilor pe care nu le doriti.

Cand spunem” ai grija sa NU te murdaresti” sigur se va murdari.
Vezi sa nu intarzii…sigur va intarzia (nu ati obsevat?)

Haideti sa schimbam astfel incat sa atragem ceea ce ne dorim:
In loc de “ Nu intarzia” vom alege sa spunem “ Vino la timp”
In loc de “nu uita”…”aminteste-ti”
In loc de “ nu vreau sa ma doara”….” Imi va fi bine”.

Atunci cand treceti de la ceea ce nu va doriti la ceea ce va doriti ,cuvintele se schimba ,vibratia se schimba,ceea ce atrageti se schimba.
Ganditi-va mereu la ce anume va doriti,reajustati-va vibratia in orice moment,legea Atractiei nu va raspunde vibratiei emise acum 5 minte,ieri sau acum cateva luni,ea va raspunde mereu la ce anume emiteti ACUM.

Pentru a stii daca emiteti vibratii negative sau pozitive este de ajuns sa priviti in jurul vostru ,la rezultatele pe care le obtineti in fiecare domeniu al vietii voastre. Ele vor reflecta mereu ceea ce emiteti.
Pentru a atrage mereu doar ceea ce va doriti important este sa va
IDENTIFICATI DORINTA
SA ACORDATI ATENTIE DORINTEI VOASTRE
SA DATI VOIE LUCRURILOR SA SE PETREACA

Identificarea dorintei voastre va veni odata cu observarea lucrurilor pe care nu le doriti. Lucrurile pe care le traiti si va deranjeaza sunt de fapt “ajutoare” caci va fac sa realizati ce anume va doriti.
Sa spunem ca nu aveti o relatie fericita si nu experimentati iubirea mult visata.In loc sa va victimizati si sa spuneti mereu cat suferiti mai bine realizati ca este o poarta spre “ ce anume imi doresc”. “imi doresc o relatie frumoasa,sanatoasa,alaturi de un partener minunat cu care sa traiesc o relatie implinita ,de lunga durata ,de iubire”
Cand aveti vreo afectiune” Imi doresc sanatate”
Cand portofelul este gol’ Imi doresc sa am bani pentru tot ce vreau ba mai mult”
Ne-am clarificat dorinta.
Sa trecem acum la acordarea atentiei asupra dorintei noastre.Avem nevoie sa acordam mai multa energie dorintelor noastre,sa ne focalizam mai mult asupra lor.
Daca noi doar ne-am dorit si nu mai acordam atentie asupra lucrului dorit el nu se va materializa.
Cum putem pune mai multa energie pozitiva in gandurile noastre astfel incat sa ne implinim dorintele:
-vorbiti despre ceea ce va doriti

-visati cu ochii deschisi la ceea ce va doriti
-vizualizati-va deja avand lucrul dorit si mentineti acea imagine cat mai mult timp
-credeti ca meritati lucrul respectiv
-faceti un fotomontaj cu ceea ce va doriti( pe un panou al dorintelor puneti poze cu casa mult visata,copilasi daca vreti copii,masina mult dorita, teancuri de bani…)
-rugati-va pentru implinirea dorintelor
-sarbatoriti de fiecare data cand primiti ceva cat de mic de la viata

Legea Atractiei va raspunde intotdeauna modului in care va simtiti referitor la ceea ce spuneti si ceea ce ganditi.

Sa spunem ca vreti sa slabiti. Nu va puteti uita in oglinda si sa spuneti “ Sunt slab(a)” pt a atrage asta in viata voastra. Este o afirmatie cu care creierul dvstra,mintea voastra nu va fi de acord de aceea va apare indoiala care este o vibratie negativa. Dar puteti spune “ Maine voi fi mai slab(a) decat astazi si cu fiecare zi care trece eu ma eliberez usor de kg in plus” . Aceasta afirmatie este pozitiva,demna de crezut, aduce o doza sanatoasa de optimism ,o vibratie pozitiva deci..cu fiecare zi care va trece veti fi din ce in ce mai slab(a) conform Legii Atractiei Universale!

Haideti sa vedem acum cum dam voie lucrurilor sa se petreaca.Pur si simplu avem nevoie sa eliminam indoiala. Asta reprezinta cel mai important element din procesul atractiei .
Atunci cand va indoiti ca puteti obtine ceva ,emiteti vibrati negative care scade sau anuleaza vibratia pozitiva a dorintei voastre.
Cu alte cuvinte ,o dorinta puternica (vibratie pozitiva) si o indoiala puternica (vibratie negativa) se vor anula.
Ca atare nu vom obtine ceea ce ne dorim.
Indoiala vine din convingerile limitative care le avem dar eu va spun ca nu exista nimic din ceea ce va doriti fara sa se poata.
Daca cineva a reusit sa aiba bani cati a vrut..puteti si voi.
Daca macar o singura persoana s-a vindecat de cancer sau orice altceva prin puterea gandului puteti si voi.
Daca sunt femei care fac copii si la 45,48 de ani puteti si voi.
Puteti avea orice va doriti atata vreme cat integrati in fiinta voastra adevarul ca sunteti samanta divina,Copii ai Lui Dumnezeu,creati dupa chipul si asemanarea sa,deci aveti aceleasi calitati ca si Dumnezeu.
Dumnezeu poate orice,…puteti si voi !

Inchei aici urandu-va sa visati mult si inalt caci meritati tot ceea ce va doriti,permiteti Legii Atractiei sa va aduca toate implinirile dorite,asa sa fie,asa si este,amin!

sursa: vindeca viata

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva