Facebook Twitter Email

nadiacomaneci.jpg

Nadia Comaneci, prima gimnasta care a primit nota 10 intr-un concurs, va fi jurat in emisiunea “Tumble” realizata de catre BBC.

Show-ul va evalua abilitatile la gimnastica ale unor vedete din Marea Britanie, printre care se afla Sarah Harding, Emma Samms sau Carl Froch. Spectacolul va fi o combinatie intre dans si gimnastica, transmite prosport.ro.

Pe 19 iulie s-au implinit 38 de ani de la “Perfect Ten”, eveniment ce a avut loc la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976, moment in care Nadia avea 14 ani. Fosta mare campioana, cea mai mare gimnasta din istorie, a povestit ca pentru a ajunge la o asemenea performanta se antrena cate 6 ore pe zi si a demonstrat ca fetele pot lucra la fel de mult si de greu ca si baietii. Aceasta este si ideea noii emisiuni de la postul national de televiziune britanic care va debuta sambata seara, in prime time.

Desi locuieste in SUA, fosta gimnasta a facut in aceasta vara naveta la Londra pentru a filma primele episoade ale emisiunii-concurs. Nadia va evalua abilitatile pe care mai multe vedete le au la gimnastica.

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva