Facebook Twitter Email

fly

Compania aeriană Fly Romania a anunţat astăzi lansarea primulului zbor de pasageri în Delta Dunării, urmând ca pentru ruta Otopeni – Tulcea să fie efectuate trei zboruri pe săptămână.

La acestea se mai adăugă alte două zboruri internaționale, operate de companie: Bergamo – Tulcea şi Frankfurt – Tulcea, Fly România fiind singurul operator care efectuează zboruri de linie în Delta Dunării.

“Începând de astăzi, 16 mai, operăm zboruri înspre și dinspre Delta Dunării. Am găsit multă deschidere din partea oficialităților din Tulcea și credem că prin zborul Otopeni – Tulcea, vom contribui la a aduce turiștii străini mult mai aproape de Deltă. De altfel, accesul atât către Deltă cât și către litoral va fi mult facilitat și pentru turiștii români din vestul țării datorită legăturii Timișoara – Otopeni – Tulcea, cu posibilitate de transfer către Constanța. Ori, din cauza distanței de până la 16 – 18 ore cu trenul din vestul țării până la litoralul românesc, turiștii alegeau destinații din vest, mai accesibile”, a declarat Cătălin Buțu, directorul executiv al companiei.

Fly România a început operarea zborurilor la mijlocul lunii mai şi operază următoarele rute: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Verona cu trei zboruri săptămânale din Timișoara și București, Genova cu trei zboruri săptămânale din București, Barcelona cu trei curse săptămânale din București, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din București și unul din Tulcea, Palermo cu două zboruri săptămânale din București și Antalya cu o cursă săptămânală din București începând din luna iunie.

Sursa: jurnalul de afaceri

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva