Facebook Twitter Email

Ingrid Vlasov este de numai un an pe piata internationala, dar insasi Lady Gaga imbraca cu mandrie creatiile ei si multe alte vedete isi doresc haine create de ea. “E o chestiune de destin”, spune Ingrid, care marturiseste ca nu are una, ci mai multe stele norocoase. Si-apoi, mai este important si echilibrul pe care i l-a dat familia de-a lungul timpului. Ingrid a venit, de altfel, pentru cateva zile in Romania impreuna cu sotul si fetita ei, Noel.

Ingrid Vlasov este o femeie modesta. Vorbeste putin despre succesul sau. Prefera sa arate ceea ce poate, sa o aprecieze oamenii pentru imaginatia si talentul ei. A strabatut un drum lung pana aici si a muncit pe branci pentru a deveni… cineva.

A urmat facultatea de design vestimentar din Roma, iar din 1997 a urcat, treapta cu treapta, pe scara succesului. Fiecare haina creata de ea poarta amprenta personalitatii ei. O inspira ploaia, seductia, liliacul, iubirea, filmele, viata insasi… A dus toate acestea in toata lumea, iar la Paris are si un magazin. Care este reteta succesului ei? Aflati in materialul VIDEO!

Sursa: acasatv

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva