Facebook Twitter Email
    Sînziana a reușit ca la 18 ani să devină un model cunoscut


    Sînziana Cozorici l-a impresionat pe Cătălin Botezatu în urmă cu doi ani, la concursul Next Top Model. Descoperită într-un centru de plasament din Suceava, Sînziana i-a uimit pe toți cu modestia sa.

    Are o poveste tristă adolescenta, după ce mama ei a fost cercetată pentru crimă, iar ea și fratele său au ajuns într-un centru de plasament.

    Cătălin Botezatu i-a oferit o șansă importantă de a deveni cunoscută în modelling, iar la doi ani după ce a participat la concursul de la Antena 1, viața i s-a schimbat dramatic Sînzianei.

    Aceasta se plimbă prin toată lumea și are ocazia să îi cunoască pe cei mai importanți designeri. De la hainele modeste pe care le avea în centrul de plasament și de care colegele din emisiune râdeau adesea, acum primește haine scumpe de la designeri și poate uita de grijile pe care le-a avut în copilărie.

    Sînziana trăiește un vis și poate zâmbi din locurile pe care le vizitează, după ce a reușit să devină mult mai cunoscută decât fostele ei colege care îi făceau viața un calvar în timpul filmărilor pentru Next Top Model.

    De o bună perioadă de timp, Sînziana lucrează în China, unde participă la prezentări de modă și cunoaște locuri și oameni noi.
     

    Sînziana călătorește prin toată lumea pentru ședințe foto

    De Mirabela Vlad | Yahoo Celebrity – 6 ore în urmă

    Sursa: Yahoo news

     

    Facebook Twitter Email

    Comments are closed.

    Cauta
    Articole - Romania pozitiva