Facebook Twitter Email

ERBIL

Adresa:  Erbil-Bakhtearee
Regiunea Kurdistan, Irak
Mobil    : (+964)7508173086
E-mail  : erbil@hidroconstructia.com

 Proiecte
 Produse
 Servicii

Conducere Executiva:

Ing. Dumitru HORNOIU
Director

 

Hidroconstructia SA, Sucursala ERBIL s-a infiintat in anul 2011 avand sediul in Erbil – Bakhtearee, Parcela 40/1668, Regiunea Kurdistan – IRAK, cu scopul de a participa la licitatii publice de constructii si executia acestora in colaborare cu firme partenere locale cu profilul de activitate similar

In Irak lucram la constructia barajului Chamirga – Bineslawe in muni­cipiul Erbil Ovasi – districtul Erbil, la constructia barajului Nazanin – Hiran localizat in orasul Shaghlaveh, din provincia Erbil si la constructia barajului Bawanur din orasul Kalar, pro­vincia Garmian.

Red.: De ce Irak?

E.T.: Prin contractele pe care le avem lucram in prezent in Europa si in Orientul Mijlociu. Este o provocare pentru noi. In Irak este o piata inca deschisa, care nu a ajuns la saturatie. Nu este usor; daca era usor, piata era deja aglomerata. Avantajul nostru provine din prezenta acolo, printr-o sucursala, care este la curent cu realitatile zonei. Mediul de lucru este nou si destul de dificil, dar am reusit sa construim in Irak o structura sustenabila, chiar in conditiile acestea.

La Chamirga, care se afla la aproximativ 25 km sud-est de centrul orasului Erbil, am demarat executia unui baraj din materiale locale, cu nucleu de argila, continuat spre amonte, pe o lungime de 175 m cu o bancheta de argila cu o grosime de 1,2 m.

La Nazanin, care se afla la apro­ximativ 45 km nord-est de centrul orasului Erbil, am demarat executia unui baraj din materiale locale, cu nucleu de argila si voal de injectii pentru etansarea de adancime.

Amenajarile Chamirga si Nazanin au ca folosinte principale acumularea de apa, protectia impotriva inundatiilor si irigatiile.

La Bawanur vom executa, pe raul Sirvan, afluent al raului Tigris, un baraj nedeversor din materiale locale cu miez de argila (2 unitati cu lungi­mile de 510 m respectiv 147 m) si un baraj deversor din beton cu lungi­mea totala de 320 m, compus din 9 campuri deversoare cu golirile de fund si centrala hidroelectrica echipata cu 4 turbine, fiecare cu puterea de 8400 kW. Este un proiect cu folosinte multiple, precum: protectia impotriva inundatiilor, acumularea de apa, irigatiile, agrement si energetic.

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva