Facebook Twitter Email

Rompetrol Well Services (PTR), divizia de servicii petroliere la sondă a grupului Rompetrol, intenţionează să deschidă o sucursală în Irak, regiunea Kurdistan.
Propunerea va fi discută de acţionarii companiei într-o adunare generală programată pentru 13/14 iunie, potrivit unui raport remis Bursei de Valori.
Consiliul de Administraţie al companiei a decis săptămâna trecută revocarea din funcţia de preşedinte CA a lui Adrian-Ion Stănescu şi numirea în această funcţie a administratorului Talgat Issayev, se mai arată în raport. Adrian Ion Stănescu este directorul general al companiei şi a rămas membru CA.
Afacerile PTR au crescut cu 38% în primul trimestru, la 25,6 milioane lei, iar profitul net s-a dublat, la 6,6 milioane lei.
Grupul Rompetrol, controlat de KazMunaiGaz din Kazahstan, deţine 71,7% din acţiunile Rompetrol Well Services. În acţionariat se regăseşte şi fondul de investiţii KJK Fund SICAV-SIF, înregistrat în Luxemburg şi administrat de compania KJK Capital Management din Finlanda, cu 5,77% din acţiuni.

Autor C.P.

Sursa: Bursa

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva