Facebook Twitter Email
Investitie TRW: 300 de romanii produc volane pentru Audi la Baia Mare

Romania devine un punct de referinta in industria auto, numarul investitiilor si locurilor de munca continua sa creasca, dupa ce Daimler a spus ca va extinde productia de cutii de viteze la Sebes, producatorul american de piese auto TRW Automotive a anuntat ca din ianuarie a inceput productia de volane imbracate in piele pentru Audi la Baia Mare, judetul Maramures, unde lucreaza 300 de angajati.

“Am deschis aceasta unitate pentru a intampina necesitatile actuale, aflate in crestere, in principal pentru Audi. Avem in aceasta zona o forta de munca excelenta, bine calificata, si suntem increzatori ca vom satisface standardele de inalta calitate ale clientilor nostri. Baia Mare este o locatie optima in privinta infrastructurii si retelelor de transport si va consolida pozitia TRW ca unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in sectorul furnizorilor pentru industria auto”, a declarat Ovidiu Ambrus, manager al operatiunilor TRW din Romania.

Fabrica TRW de la Baia Mare a inceput activitatea in ianuarie si va avea pana la finalul anului circa 650 de angajati.

TRW este prezenta in Romania din anul 2004, cand a inceput activitatea la Timisoara (Timis), initial cu imbracarea in piele a volanelor auto. Operatiunile companiei in Romania au fost ulterior extinse in sectorul productiei de componente auto, inclusiv airbag-uri. Investitia initiala de la Timisoara a fost de 16 milioane de dolari.

Sursa: Wall Street

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva