Facebook Twitter Email

1998 este anul în care Aurelia Costache şi-a început cariera în cadrul KPMG, companie unde este partener în departamentul de management consulting.

Aurelia Costache a dezvoltat de la zero departamentul de consultanţă IT al KPMG în România, iar de patru ani a preluat coordonarea departamentului de management consulting, specializându-se în industriile de telecomunicaţii şi servicii financiare. Este auditor certificat al sistemelor informatice (CISA) şi manager certificat în securitatea informatică (CISM). Ea a obţinut diploma de executive MBA în Franţa la École Nationale des Ponts et Chaussées şi are o diplomă postuniversitară în Afaceri Internaţionale, acordată de Universitatea Edinburgh, din Marea Britanie. De-a lungul anilor a fost implicată în proiecte de audit pentru mai mult de 100 de clienţi.

Ea este de părere că nu există discriminare în mediul de afaceri contemporan, iar abilităţile de lider se dezvoltă în mediul în care lucrezi. „Liderii din ziua de astăzi trebuie să lucreze cu oameni care provin din culturi şi generaţii diferite şi să reuşească să-i aducă la un numitor comun pentru a lucra împreună pentru atingerea obiectivelor.„ Un bun lider îşi creşte o echipă de valoare şi are tot timpul în vedere planificarea succesiunii astfel încât el, la rândul său, să poată merge mai departe. Toate aceste capabilităţi sunt trăsături care se potrivesc natural unei femei, care trebuie să-şi susţină copiii astfel încât aceştia să devină oameni de succes în societatea de astăzi şi specialişti mai buni ca părinţii lor, adaugă ea.

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva