Facebook Twitter Email

Cele sapte planete-cheie din univers, alaturi de Soare si Luna, au o influenta majora asupra oamenilor si reprezinta, fiecare, cate o zi a saptamanii. Iata de ce, momentul nasterii tale este perioada in care energiile astrelor te ajuta sa stralucesti mai mult decat oricand. Nu este nevoie sa iti planifici activitatile importante marti, daca atunci ai venit pe lume, insa la fiecare succes inregistrat in aceasta zi, gandeste-te ca planetele au avut o contributie importanta. Iata cum poti sa profiti de influentele pozitive ale zilei in care te-ai nascut!

Luni

Ziua de luni este reprezentata de Luna. Daca te-ai nascut in acest moment al saptamanii, inseamna ca esti favorizat de expunerea publica. Profita de zilele de luni pentru interactiuni sociale si de afaceri sau pentru petrecerea timpului cu familia si prietenii, in grupuri extinse.

Ai grija la emotiile care te coplesesc in zilele de luni, deoarece Luna este responsabila cu schimbarile tale de dispozitie frecvente. Incearca sa iti mentii optimismul, sa iti controlezi sentimentele si sa eviti certurile in cuplu sau la serviciu. In zilele de luni stralucesti cel mai mult daca te expui in fata grupurilor mari de oameni, poate cu un discurs la o ocazie speciala sau cu o petrecere aniversara dedicata tie. Bucura-te de admiratia celor din jur, dar nu te lasa cuprins de emotiile fluctuante care te pot coplesi.

Marti

Ziua de marti este reprezentata de planeta Marte, iar daca ai venit pe lume in acest moment al saptamanii, inseamna ca in aceasta zi ai rezerve de energie inepuizabile si o incredere deplina in fortele proprii. Acum este momentul sa incepi un proiect important, sa depasesti cu mult curaj un obstacol sau sa te lupti pentru un lucru esential pentru tine.

Marte iti va fi un aliat puternic in lupta si iti va furniza argumente inspirate si puterea de a merge cu ambitie pana la capat, acolo unde se afla indeplinirea scopului dorit.

Miercuri

Planeta comunicarii, Mercur, este cea care controleaza energiile zilei de miercuri. In cazul in care ai venit pe lume in aceasta zi, profita de influenta astrelor pentru activitati mentale: introspectie, studiu, citit, scris si exprimarea creativitatii. De asemenea, acum poti avea succes in toate lucrurile care implica o buna comunicare: intalniri de afaceri, preluarea unor telefoane importante, sedinte de consiliere sau la serviciu etc.

In zilele de miercuri te poti exprima concis si esti mai convingator si mai intuitiv decat oricand.

Joi

Ziua de joi este guvernata de inteleptul Jupiter. Daca te-ai nascut in aceasta zi, dedic-o rezolvarii proiectelor mari, problemelor substantiale si conflictelor cu alte persoane. Daca reusesti sa afisezi o atitudine pozitiva, vei atrage norocul de partea ta, aprobarea celor din jur si autoritatea la care ravnesti.

Mai poti folosi zilele de miercuri pentru a te perfectiona in profesie, asadar este ideal sa iti pastrezi modestia nativa, sa actionezi cu integritate si sa eviti extravagantele de orice fel. In rest, preia conducerea, de dimineata pana seara!

Vineri

Vinerea este ziua fermecatoarei planete Venus. Te-ai nascut in aceasta zi? Atunci excelezi in aptitudini sociale, maniere si solutii armonioase de atenuare a conflictelor. Foloseste-te de tactul tau nativ pentru a-i impresiona pe ceilalti, dar si pentru a obtine o satisfactie personala unica.

De asemenea, pentru tine, ziua de vineri este ideala pentru activitati romantice, afectiune si momente unice in doi!

Sambata

Sambata este guvernata de Saturn, planeta care tine toate lucrurile in frau si le impiedica sa scape de sub control. Daca ai venit pe lume intr-o zi de sambata, incearca sa o dedici atentiei catre detalii, reflexie, relaxare si meditatie. Acum este momentul ideal din saptamana pentru a-ti indepta greselile, dar si pentru a-ti oferi creditul pe care il meriti. Recompenseaza-ti eforturile din timpul saptamanii cu mici rasfaturi care iti incarca bateriile si te ajuta sa te iubesti din nou, pe tine insuti.

Duminica

Duminica este ziua reprezentata de Soare. Daca ai venit pe lume in acest moment al saptamanii, esti o persoana binecuvantata de Dumnezeu. Dedica-ti zilele de duminica actelor altruiste, arata generozitate si binete celor din jur. Citeste o carte buna, imparte un pranz cald persoanelor nevoiase si fii acel om deosebit, luminat de razele divine ale Soarelui.

Foto: codrosu.ro

Sursa : astrologie acasa

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva