Facebook Twitter Email

 

 

A treia expozitie si conferința Iraq Energy se va desfasura in faciliatatile Universitatii Bagdad in perioada 23-26 aprilie, 2013. Evenimentul, organizat de Iraq International Co. for Exhibitions & Conferences (IIC) si Iraq Progressive Co. for Exhibitions & Conferences (IPEC), este considerat cel mai mare de acest gen pentru sectorul energetic din Irak.

Expozitia si conferinta sunt sprijinite de 22 de companii irakiene de stat din Ministerul Petrolului, Ministerul Electricitatii, Ministerul Resurselor de Apa, Ministerul Stiintei si Tehnologiei, Ministerul Mediului, de catre Comitetul pentru Energie din Parlamentul irakian si are un impact semnificativ asupra industriei energetice locale.

Vor fi 4 zile de discutii si analize aprofundate, sesiuni de intrebari si raspunsuri, evaluari ale sectoarelor downstream si upstream, ale prioritatilor si proiectelor, prezentari de licitatii si cerinte pentru companiile internationale care doresc sa dezvolte afaceri in Irak si in special cu Ministerul Petrolului. Pentru firmele interesate, expozitia poate constitui o oportunitate pentru colectarea informatiilor si datelor de contact necesare viitoarelor afaceri pe piata irakiana.

Pentru mai multe informatii, se poate contacta BPCE Bagdad sau direct firma organizatoare.

Ms. May Abdul Razzaq, International Managing Director

E-mail: may.fairs@iacci.info

www.iraqenergyexpo.com

Mobile: +9647702679370; +9647508154339

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva