Facebook Twitter Email

 Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, i-a sugerat sambata vicepremierului Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, construirea unui tunel rutier prin Carpati, pentru a mai scurta traseul, aratand ca ideea i-a venit dupa ce a parcurs drumul de la Chisinau la Ploiesti, relateaza Agerpres. 

“Domnule viceprim-ministru, va multumesc ca ati condus comandamentul cu pricepere si am reusit ieri sa ajung de la Chisinau la Ploiesti. Am o singura rugaminte: in planul de dezvoltare nationala si regionala sa faceti un tunel prin Carpati, ca m-am cocotat prin Oituz aseara tarziu si mi-am dat seama ca, la cati mineri a avut tara asta, noi nu am facut un tunel rutier prin Carpati, ca sa mai scurtam drumurile acestea, sa mergem mai bine”, i-a spus Cosma vicepremierului la comandamentul de iarna.

Dragnea i-a raspuns ca un astfel de proiect este prins in planul de dezvoltare.

“Este prins in planul de dezvoltare. Tara a avut multi mineri, domnule presedinte, numai ca in ultimii 23 de ani de zile s-au cam risipit banii si nu a fost o dezvoltare bazata pe planuri strategice, ceea ce stiti foarte bine. Daca Dumnezeu ne ajuta si ramanem sanatosi si la minte si la trup, o sa facem si ce spuneti dumneavoastra”, l-a asigurat Dragnea pe seful CJ Prahova.

de I.R.     HotNews.ro
Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva