Facebook Twitter Email

trenlocomotiva.jpg
Trenul Charter este un serviciu special al CFR Calatori prin care un tren poate fi inchiriat pentru diverse evenimente sau filmari, de catre persoane fizice, firme, case de productie sau agentii de turism, informeza compania.

Serviciul poate fi personalizat, in functie de solicitarile pentru rute, ore de circulatie, confort si conditii. Trenul poate fi format din diverse tipuri de vagoane, cu posibilitati de a beneficia in timpul calatoriei de servicii de dormit, cuseta, bar bistro, restaurant si alte optiuni suplimentare, a precizat CFR Calatori.

“Desfasurarea unor evenimente intr-un tren in miscare poate conferi originalitate si succes multor actiuni de genul: conferinta de presa, eveniment de lansare a unui produs, diverse filmari sau reclame, organizare team building, petreceri private, revelioane sau pur si simplu inceputul unui pachet turistic «altfel»”, se arata in comunicatul CFR Calatori, citat de incont.ro.

In perioada ianuarie – septembrie 2012 au fost onorate 16 comenzi, fiind incheiate 11 contracte pentru transporturi in scop turistic si alte cinci pentru efectuarea de filmari in vagoane de catre diverse case de productie de film, fiind obtinute venituri de aproximativ 200.000 de euro.

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva