Facebook Twitter Email

1. Apartament Eminescu,

Ap 4 cam – Bucuresti, Str M.Eminescu et 7/8, compus din 2 dormitoare cu baie proprie,birou(sau camera ptr bona),sufragerie,baie oaspeti,bucatarie,balcon,camera de serviciu(spalatorie).apartamentul detine un garaj,in proprietate,la parterul blocului. In cadrul subsolului ar exista posibilitatea achizitionarii unui alt loc de parcare de la proprietarii care detin mai multe.
Blocul este construit in 2007, finisajele fiind de ultima generatie. Costurile de intretinere comuna sunt modice,in jur de 200 Ron/luna,cat sa acopere paza,costurile cu camerele de vederi,lumina ,caldura pe scara si gunoi. Ptr utilitati exista contoare separate pe fiecare apartament. Incalzirea se face cu centrala proprie pe gaze.

In acest moment exista in derulare un contract de inchiriere pe inca un an,dar care se va prelungi cu inca doi,pe suma de 2700 Euro.
Pretul vanzarii este 350.000 Euro-mobilat,dotat pana la cel mai mic detaliu,inclusiv aparatura electronica,alarma,camere de luat vederi,covoare,vesela etc. Mobila este de import Franta( Mobalpa),iar bucataria idem avand aparatura electrocaznica Samsung(doar bucataria avand o valoare de 20.000 euro). In acest pret intra si garaj
Se poate efectua vanzarea si in 2-3 rate.(apartamentul fiind insa ipotecat la banca,transferul de proprietate efecuandu-se doar la final,ptr avans se va face doar o promisiune de vanzare cu privilegiu).
Mai multe detalii la telefon 0722.48.4650
Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva