Facebook Twitter Email

Incepand cu anul 2017 am dezvoltat toata infrastructura necesara la nivel national.  Avem acoperirea nationala in ceea ce priveste reprezentarea in instanta (avocati in house si colaboratori) cat si colaborare cu executori judecatoresti din cadrul tuturor Curtilor de Apel pe teritoriul Romaniei, avem expertiza si echipa necesara pentru a asigura recuperarea creantelor, atat in faza de recuperare amiabila, cat si instanta / executare silita.

Anul acesta AM IMPLINIT 11 ani timp in care am acumulat experienta, avem deja format un flux de lucru,  iar dosarele se rezolva cu celeritate.

 Activitatile principale de recuperare debite ale AS CREDIT RECOVER CONSULTING sunt urmatoarele:

∙ colectari datorii rezultate in urma imprumuturilor bancare;

∙ recuperari bunuri in urma contractelor de leasing;

∙ colectare creante pentru companii de asigurari /companii de leasing;

∙ colectare a datoriilor atat individuale cat si in pachet pentru companii mari si mici in diferite domenii de activitate;

∙ recuperari individuale;

∙ cedare si recuperare ulterioara pentru banci si institutii financiare non-bancare;

∙ recuperari datorii pentru companii distribuitoare de utilitati;

∙ recuperari legale prin intermediul avocatilor si a titlurilor executorii.

 AS CREDIT RECOVER CONSULTING face tot posibilul pentru a realiza colectarea pe cale amiabila. Colectarea in instanta se face doar ca o ultima masura, cu scopul de a proteja interesele dumneavoastră. Consultantii nostri lucrează numai în interesul dumneavoastră. Obiectivul nostru principal este de a rezolva problemele financiare!

Noi punem accent pe intalnirea in persoana a debitorilor prin departamentul FIELD COLLECTION -pentru a asigura obtinerea rezultatelor cele mai bune. Angajatii nostrii depun eforturi pentru a mentine o relatie buna atat in legaturile cu clientii cat si cu debitorii acestora.

Va rugam sa vizualizati si prezentarea noastra accesand linkul RECUPERARE .

Pentru a va putea formula o oferta personalizata, va rugam sa ne transmiteti un scurt istoric al creantelor pe care le aveti de recuperat si daca este posibil / daca este cazul,  sa completati tabelul din atasament.

             O oferta personalizata va fi transmisa catre dvs dupa o analiza amanuntita a documentelor justificative ale creantei si a solvabilitatii debitorilor .

 Va multumim pentru atentia acordata si asteptam cu interes un raspuns din partea dumneavoastra !

Mai multe detalii la telefon 0758.839.883

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva