Facebook Twitter Email

Imagini pentru boovieVa invitam sa deveniti partenerul nostru intr-un proiect educational unic in lume. Un grup de copii, cu varste intre 7 si 11 ani, citesc o carte impreuna si, sub indrumarea unui profesor, produc un film prin care sa stimuleze citirea aceleiasi carti de catre alti copii.

Acest proiect ii ajuta la gasirea si dezvoltarea ideilor creeatoare, comunicarea clara prin tehnologia actuala si deschiderea de usi catre cateva meserii internationale precum: regizor, artist, scenarist, producator, influencer, etc.

In mai 2020 organizam a-V-a editie a festivalului Boovie, unde copiii vor prezenta filmul realizat, iar castigatorii vor fi invitati la cel mai important festival de film interational din Romania .

In linkul BOOVIE gasiti o prezentare a fenomenului, care a ajuns in doar 4 editii la peste 1.000 de participanti  si  unde pana acum sau inscris mai multe echipe de la scoli din strainatate.

Mai jos aveti cateva link-uri cu materiale despre proiect prezentate in mass-media: Pro TV , Digi24 ,  Antena 3 , RockFM,  TVR Cluj,  Radio România Cultural ,  Adevărul,   Agerpres,   Le petit journal ,  Romania Insider , Romania24. Pentru mai multe aparitii si parteneri media va rugam accesati link-ul MEDIA.

Tinand cont de directiile gresite pe care unii copiii aleg sa mearga, acest proiect ar insemna foarte mult pentru ei deoarece ii implica intr-un proces de creatie si inovare unde inteleg inca de la o varsta frageda ce inseamna sa faci ceva cu propriile puteri. In acest sens, va invit sa deveniti partener al acestui concept, care a dat deja rezultate extraordinare.

Pentru detalii despre avantajele oferite va rugam sa accesati linkul AVANTAJE PARTENER. Orice alt tip de suport sau recomandare sunt foarte bine venite.

Prin acceptarea ca partener sau sustinator,  ne implicam in educatia practica si  stimulam copii sa-si foloseasca imaginatia, sa-si doreasca sa citeasca carti, sa-si descopere vocatia sau chiar un drum in viata.

Pentru cei care doresc sa fie la curent cu actiunile proiectului, va recomandam sa urmariti profilele de pe retelele de socializare: dati like la pagina de Facebook, de  Instagram si a canalului de YouTube.

Pentru detalii suplimentare va stam cu placere la dispozitie la telefon 004 0758 839 883

Imagini pentru boovie

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva