Facebook Twitter Email

 

Dupa analiza companiei,  va oferim una sau mai multe solutii de diminuuare a costurilor si realizare de economi.

Dintre acestea,  mentionam:

Licitatii

Din experienta va pot confima ca licitatiile electronice on-line reduc preturile ofertate prin alte metode intre 5% si 20%, in medie aproximativ 7%; intr-o licitatie care dureaza aproximativ 30 minute toti furnizorii prezenti on-line, in acelasi interval de timp, reduc preturile ofertelor lor – rezulta un model ca in exemplul atasat (e-Auction saving example).

Este o licitatie electronica procesul prin care, intr-o fereastra de timp limitata si comunicata, toti furnizorii participanti concureaza simultan unul cu celalalt, avand permanent vizibilitate asupra pozitiei lor in cadrul licitatiei.

 Aplicabilitatea licitatiilor electronice on-line este generala, functionand cu aceleasi performante pentru toate categoriile de achizitii: investitii, utilitati, servicii si materiale.

In particular, in domeniul constructiilor isi dovesc eficienta in scaderea preturilor antreprenorilor generali; ma gandesc ca puteti beneficia de experienta noastra in achizitii electronice si astfel sa reduceti semnificativ costurile proiectelor DVS. (de exemplu, la ultimul proiect in domeniu pe care l-am avut in Romania  – extindere de fabrica – am organizat si gestionat procesul electronic de cerere de oferte si licitatie a ofertelor antreprenorilor generali; s-a confirmat experienta anterioara si am produs pentru clientul nostru o reducere a costurilor de 2 cifre).

Va stau la dispozitie pentru precizari suplimentare pe email xbs.international@gmail.com  sau telefon  0756.313.842

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva