Facebook Twitter Email

Plantăm fapte bune în România”, o iniţiativă îndrăzneaţă a unei echipe de tineri motivaţi, îşi anunţă impactul în media socială.

Un sprijin extrem de important în online a venit din partea Agenţiei Spada, care a crezut în idealul plantării de fapte bune în comunitate şi în mediul înconjurător. Condusă de Andrei Roşca, unul dintre cei mai implicaţi oameni în dezvoltarea mediului online din România, agenţia s-a implicat activ în promovarea mişcării „Plantăm fapte bune în România!” în mediul online, prin: conceperea unei strategii de comunicare online, consultanţă pentru organizarea şi conţinutul conturilor de Facebook şi Twitter ale mişcării, susţinerea promovării campaniilor „Colecţia faptelor bune” şi „Pădurea social media” în online.

Despre mişcarea „Plantăm fapte bune în România” în offline

Această iniţiativă a societăţii civile tinere din Romania, bazată pe voluntariat, este programată a se derula în România pe o perioadă de 5 – 7 ani şi include acţiuni de conştientizare, de cartare şi de plantare pe terenuri care în prezent nu sunt incluse în fondul forestier, monitorizarea plantărilor şi efectuarea de lucrări de întreţinere până la reuşita finală.  În această perioadă se urmăreşte plantarea a 300 de ha şi întreţinerea acestora. Mişcarea naţională de împădurire „Plantăm fapte bune în România!” este iniţiată de Asociaţia EcoAssist, aceeaşi care anul trecut a finalizat campania de curăţenie naţională Let’s Do It, Romania!

Sursa:http://www.romaniapozitiva.ro

Thu, Jan 5 2012 , Autor: Florin Ghinda
Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva