Facebook Twitter Email

Povestea fascinantă a românului care a ajuns manager la Google. Cum i-a impresionat Mihai Stroe pe miliardarii lumii: „Microsoft s-a mişcat prea încet”

Născut în Bucureşti şi cu origini în comuna argeşeană Morăreşti, fost medaliat cu aur la olimpiada internaţională de informatică, Mihai Stroe (36 de ani) este un tânăr de excepţie care lucrează de 12 ani pentru gigantul american Google în poziţii-cheie.

Din noiembrie 2014, Mihai este manager în cadrul echipei de cumpărări de la Google Zurich, cel mai mare birou al companiei din afara SUA, unde lucrează 2.000 de oameni. Înainte, timp de 5 ani şi jumătate, a fost manager în echipa Google Maps şi unde in 2014 a avut în subordine aproape 60 de oameni. O minte strălucită, Mihai Stroe a luat bronzul la olimpiada internaţională de informatică din 1997 şi aurul – cu punctaj maxim – la olimpiada internaţională de informatică din 1998. În interviul acordat în exclusivitate pentru Adevărul, Mihai a vorbit printre altele despre evoluţia sa profesională, precum şi despre provocările şi reuşitele de la Google.

”În clasa a IX-a m-am hotărât că voi ajunge la Olimpiada Internaţională de Informatică înainte de terminarea liceului”

Mai multe detalii pe adevarul

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva