Facebook Twitter Email

Gunnars Garfors este un norvegian care a călătorit în 198 de țări. Performanța este una extraordinară, mai ales că nordicul are doar 37 de ani.

Întrebat de Business Insider care este țara în care i-a plăcut cel mai mult, Garfors s-a eschivat și a spus că preferă să aleagă 12 state din care s-a întors cu cele mai frumoase amintiri. Prima dintre destinațiile recomandate este România.

„Transilvania – cunoscută mai ales pentru castelele sale, munți și, desigur, Dracula – te va uimi. Să nu uităm însă de petrecerile din capitala București. Iar românii chiar știu să facă bere”, își amintește călătorul scandinav.

O altă recomandare a lui Gunnar Garfors este Madagascar, stat insular african. „Este clar că francezii au „vizitat” aceste locuri (referire la dominația franceză asupra Madagascarului, încheiată abia în 1960 – n.r.). Mâncarea din Antananarivo este una de clasă mondială, până la primirea notei. Vei avea impresia că au uitat să treacă mare parte din produsele pe care le-ai comandat”, spune el, uluit de prețurile mici din restaurante.

 

Sursa: greatnews

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva