Facebook Twitter Email

Un târg alternativ denumit “Alt.Crăciun”, unde arta modernă se îmbină cu spiritul sărbătorilor de iarnă, se va deschide duminică, la ArCuB Gabroveni, ocazie cu care bucureștenii vor putea asculta Corul de Copii Radio, dirijat de Voicu Popescu.

“Între 6 și 23 decembrie ești invitat la ArCuB Gabroveni (str. Lipscani nr. 84-90) să încerci un ‘Alt.Crăciun'”, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES. Târgul va putea fi vizitat zilnic, în intervalul orar 12,00 — 22,00, accesul fiind gratuit.

Deschiderea oficială va avea loc duminică, la ora 19,00, când cei interesați vor putea asculta Corul de Copii Radio, care va surprinde publicul cu o adaptare originală a piesei “Sat după sat” a trupei Robin and the Backstabbers, ca un preambul la recitalul din zilele de 19 și 20 decembrie, în care micuții artiști vor avea un repertoriu format din cele mai cunoscute piese ale trupelor de muzică alternativă din România (Lucia, Alternosfera, Alexandrina, Grimus, Firma, Șuie Paparude și Vama Veche).

În fiecare seară, de la ora 18,30, pasajul Gabroveni va fi animat de cele mai cunoscute și apreciate trupe alternative românești: Byron, The Mono Jacks, Moonlight Breakfast, Alexandrina, The Amsterdams și Lucia, dar și de ansambluri vocale și de suflători: Corul Sound, Acapella, Jazzappella, Romanian Radio Brass Quintet, Hornblast și Classic Quintet.

Târgul va cuprinde partea intitulată “Alt.design Shop”, în cadrul căreia se vor regăsi haine și bijuterii create de designeri români, secțiunea denumită “Alt.Chocolate Factory” — cu ciocolată caldă, vin fiert, ceaiuri și multe alte bunătăți și “Alt.Gift Shop”, care include obiecte de design românesc, expuse la “Romanian Design Week”, realizate manual de artiști români.

Atmosfera sărbătorilor de iarnă va fi creată și de un brad de 6 metri numit “Alt.brad”.

Organizat de ArCuB — Centrul Cultural al Municipiului București, împreună cu Primăria Municipiului București, târgul face parte din seria Sound&Vision Alt.Crăciun.

AGERPRES/(AS — autor: Iulia Carciog, editor: Georgiana Tănăsescu)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva