Facebook Twitter Email

La 3 decembrie a.c., Ambasada României la Washington, în colaborare cu ICR New York au organizat, la prestigioasa locație Millenium Stage, din cadrul John F. Kennedy Center for Performing Arts din capitala americană, un recital extraordinar susținut de violonistul român Răzvan Popovici, pianista letonă Diana Ketler și violonista germană Alissa Margulis. Organizat în cadrul turneului de aniversare a 10 ani de existență a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo, care se desfășoară în fiecare an în România, programul concertului a cuprins lucrări de Enescu, Ravel, Mozart și Bruch.

Concertul a făcut parte din manifestările de marcare a Zilei Naționale a României organizate în acest an de Ambasada României la Washington. ‘John F. Kennedy Center for Performing Arts — Millenium Stage’ este una dintre cele mai renumite scene internaționale pentru organizarea de evenimente culturale și artistice din capitala americană.

La eveniment au participat membri ai corpului diplomatic, ai comunității românești din regiunea Washington și un numeros public american, informează un Comunicat transmis AGERPRES de Ambasada României în SUA.

AGERPRES/(AS — editor: Sorin Calciu)

Etichete:
Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva