Facebook Twitter Email

Un târg cu cadouri de Crăciun realizate de designeri români va fi organizat pe 12 și 13 decembrie, la Casa Universitarilor din Capitală, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

Târgul este deschis între orele 11,00 și 20,00 iar un bilet de intrare costă 10 lei.

Târgul cadourilor de designer celebrează în 2015 șapte ani de existență și oferă, la jumătatea lui decembrie, bijuterii de autor, obiecte de design, beauty, artă și fashion.

“Structurate în patru categorii (bijuterie de autor, design de obiect, artă și fashion), obiectele produse de designeri și artiști autohtoni sunt unicat sau serie limitată și pornesc de la concepte inedite. Sunt cadouri de Crăciun care creează bucurie, surpriză, plăcere — sunt obiecte care îl conectează pe cel care dăruiește cu cel care primește” spune Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului “Marche de Noel”, citat în comunicat.

Bijuterii, ilustrații, elemente de fashion, obiecte de design, beauty natural, tarte delicioase, decorațiuni de brad sofisticate — toate aceste elemente se regăsesc în oferta târgului de pe 12 și 13 decembrie.

AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Cristina Tatu)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva