Facebook Twitter Email

In comparatie cu noi, oricine doreste sa intre in Kurdistan, o poate face oricand si nu are nevoie de viza.

Turcia, care este recunoscuta ca fiind un „inamic” al kurzilor, nu solicita viza pentru kurzii care vor sa le viziteze tara.

Calatorie in Irak.

Cetăţenii români care călătoresc în Republica Irak, în scop turistic sau de afaceri, cu vize de şedere eliberate de autorităţile Guvernului Regional Kurdistan la frontierele cu Siria şi Turcia şi doresc să viziteze alte regiuni alte Irakului pot fi puşi în situaţia de a fi reţinuţi pentru trecere frauduloasă a frontierei. Pentru eliberarea de vize în vederea călătoriei pe întreg teritoriul Republicii Irak, cetăţenii români trebuie să se adreseze exclusiv Ambasadei Republicii Irak la Bucureşti, singura autorizată să înregistreze, să proceseze şi să soluţioneze aceste solicitări.

 

Facebook Twitter Email

One Response to “Vize”

  • Minela Baldovin says:

    VREAU SA MERG IN ERBIL(ARBIL) SA-MI VAD FIICA,GINERELE(IRAQIAN) SI CEI 4 NEPOTEI.NU VREAU SA VIZITEZ IRAQ,-DECI NU PARASESC REGIUNEA ERBIL -(KURDISTAN)AM CITIT PARAGRAFUL REFERITOR LA VIZE,DECI EU MA INCADREZ,IN ACEST SENS VOI CERE VIZA LA FRONTIERA TURCIEI.GUVERNULUI REGIONAL KURDISTAN.MA REPET,MERG IN SCOP TURISTIC

Cauta
Articole - Romania pozitiva