Facebook Twitter Email

Compania romaneasca Delta ACM a castigat un contract in Irak pentru executia unui tronson din autostrada Erbil-Koya, cu o lungime de 20,6 km, valoarea lucrarilor fiind de 66,7 milioane de dolari, a declarat Florea Diaconu, proprietarul si presedintele Delta, citat de Mediafax. “Lucrarea se va desfasura in Irak, regiunea Kurdistan, iar contractul a fost semnat in data de 21 februarie”, a spus Florea Diaconu.
La licitaţie au participat, alături de Delta, alte 10 firme, printre care o altă societate românească, o firmă turco-irakiană şi 8 companii turceşti. Lucrările executate de Delta încep pe data de 4 aprilie şi vor dura 2 ani. Potrivit lui Florea Diaconu, autostrada va avea o lungime de 58,3 kilometri.
Delta ACM a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 91 milioane euro, cu 18 milioane de euro mai mult faţă de anul 2009. “Pentru acest an estimăm o cifră de afaceri de 115 milioane euro. Creşterea o vom realiza în special prin lucrările executate în străinătate”, a mai spus Diaconu.
Compania, înfiinţată în 1993, este specializată în construcţia şi repararea drumurilor, printre lucrările realizate fiind reabilitarea sistemului rutier de pe mai multe străzi din Bucureşti, precum şi modernizarea unor drumuri judeţene şi naţionale.

Acesand linkul de mai jos puteti viziona un film de la lucrarea in curs http://www.youtube.com/watch?v=01qJt6mOKIA

 

Sursa Articol:

http://www.curierulnational.ro/Actualitate%20Companii/2011-03-07/O+firma+romaneasca+construieste+o+autostrada+in+Irak

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva