Facebook Twitter Email

Un târg de terapii complementare, numit “Sănătatea-alternative”, se va deschide sâmbătă la Cluj, în incinta cinematografului Mărăști. La această a doua ediție a evenimentului, intenția organizatorilor este de a prezenta publicului diferite modalități de abordare a soluțiilor pentru sănătate și pe cei mai buni terapeuți din domeniu.

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES, evenimentul este structurat pe patru secțiuni: demonstrații terapii, discuții interactive, târgul terapeuților și două concerte terapeutice.

‘Demonstrațiile durează maximum 30 de minute. În acest timp fiecare terapeut își va prezenta terapia pe care o reprezintă, cu cât mai multe aspecte practice. Vor fi 17 astfel de demonstrații. Discuțiile durează câte o oră și jumătate, în program sunt patru, cu temele: cancerul, sănătatea femeii, relații sănătoase și parenting sănătos. La fiecare discuție participă un moderator și 3-4 invitați, specialiști în domeniul respectiv, care vor răspunde la întrebările publicului și ale moderatorului’, a explicat Ada Azap, organizator.

La târg, terapeuții vor participa la discuții față în față cu acele persoane care vor să afle mai multe informații despre terapiile alternative. În plus, fiecare seară a evenimentului se va termina cu un concert: sâmbătă va fi un recital de hang și kora cu Vali Pleș, iar duminică un concert de gong și boluri tibetane cu Turos Elemer.

Terapeuții care vor fi prezenți la târg sunt specializați pe diferite tehnici, dintre care organizatorii amintesc noua medicină germanică, tehnici de eliberare emoțională, aromaterapie, vindecare reconectivă, terapie holistică sau terapie craniosacrală.

AGERPRES/(AS — autor: Elena Stanciu, editor:Diana Dumitru)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva