Facebook Twitter Email

Vinvest și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului continuă în această toamnă campania ‘Iubesc vinul românesc’, prin Gala vinului nou și vechi, cu degustări în zilele de miercuri, joi și vineri, între orele 17,00 – 22,00, la Green Gate București, locația Ambery Hall.

Evenimentul este organizat cu aportul producătorilor de vin și al distribuitorilor de utilaje și al partenerului oficial Domeniile Anastasia.

“În această toamnă continuăm Campania ‘Iubesc vinul românesc’ și invităm producătorii de vin recunoscuți prin portofoliul lor de vin, pentru a prezenta diversitatea de vinuri autohtone, internaționale, produse rare, prestigioase și biologice. Pe parcursul celor 3 zile/seri producătorii de vin pot angaja, în spațiu special amenajat, diferit de spațiul de degustare închiriat de producător (susținute de oenologul, somelierul sau investitorul cramei), degustări tematice asociate cu produse ale bucătăriei salonului restaurant Ambery Hall din incinta Green Gate București”, au anunțat organizatorii.

Pe parcursul celor trei seri, bucureștenii vor putea degusta circa 200 de vinuri de la producători precum Domeniile Anastasia, Vinarte, DDM Urlați, SCDVV Pietroasa, Crama Hermeziu, Crama Dealul Dorului, Cramele Cricova, Crama Ratești, Domeniile Sâmburești, Domeniile Sara etc.

Vizitatorii, cumpărători de bilet, vor putea participa și la o tombolă care pune la bătaie mai multe premii: un weekend de două persoane cu mic dejun inclus și acces la SPA la Hotelul Valea cu Pești, o degustare de vin acasă la partenerul oficial Domeniile Anastasia, două baxuri cu singurul vin universitar de la stațiunea Pietroasa, dar și o sticlă de vin la fiecare oră.

Organizatorii afirmă că în acest fel sunt stimulați și salariații cumpărători de bilet ai societăților din Centrul Afaceri Green Gate și sediilor acestora să participe la tombola special amenajată unde pot câștiga un sejur la Hotelul Roman Plaza/Hanul Ancuței, 4 stele (Neamț), un sejur la Pensiunea Prestige, 4 stele (Peștera Moieciu Brașov) și 10 litri de vin bag in box de la Domeniile Dealul Mare.

În cadrul conferinței de presă, fiica profesorului Viorel Stoian, creatorul școlii românești de degustare, a primit din partea organizatorilor o plachetă aniversară, care celebrează un deceniu alături de Vinvest și de Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice care împlinește 10 ani de existență.

Biletul de intrare la acest salon costă 25 de lei și va putea fi achiziționat la intrare, în preț fiind inclus și un pahar pentru vin.

AGERPRES/(AS — autor: Mariana Nica, editor: Nicoleta Gherasi)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva