Facebook Twitter Email

Tenismanul român Horia Tecău, în formă în acest an, aflat pe locul 4 în clasamentul ATP la dublu, devine din luna octombrie imaginea Marina Yachting, brand italian premium de renume, ce a setat standardele de calitate și eleganță sportivă.

Sursa foto: horiatecau1/ Facebook.com

Asocierea are rolul de a familiariza publicul din România cu colecțiile celebrului brand genovez, care propun piese pret-a-porter de inspirație navy pentru ținutele casual de zi cu zi și marchează noua colecție toamnă-iarna 2015, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

”Adevărata eleganță vine din faptul că în fiecare zi putem, prin mici detalii, să ne manifestăm pasiunile. Marea m-a fascinat întotdeauna prin respectul pe care îl impune și prin maiestuozitatea ei. Plecând de la această convingere, asocierea cu Marina Yachting a fost naturală, acest brand întruchipând toate atributele pe care vreau să le transmit la rândul meu publicului din România”, a declarat Horia Tecău.

Acest parteneriat demonstrează planurile ambițioase pe care Marina Yachting le are pentru România. Brand-ul este prezent pe piața locală de mai puțin de jumătate de an, cu două magazine — unul în Mega Mall și cel de-al doilea în cadrul galeriei hotelului Vega din Mamaia.

Parteneriatul cu Horia Tecău a debutat printr-o ședință foto pentru colecția de toamnă-iarnă 2015. Shooting-ul a fost realizat în România. 


După cum s-a anunțat, perechea formată din Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a obținut calificarea la Turneul Campionilor, care se va desfășura la Londra între 15 și 22 noiembrie. Tecău și Rojer au câștigat în acest an două turnee: cel de Mare Șlem de la Wimbledon, precum și cel de la Rotterdam.

AGERPRES (AS/autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva