Facebook Twitter Email

 

Pheres Narcisa Pheres Citeste mai mult: adev.ro/nvcar0

Pheres Narcisa Pheres 

O olteancă a reuşit să pună bazele unui imperiu în valoare de milioane de euro în Asia

Bijuteriile în valoare de milioane de euro, încrustate cu pietre preţioase rare, colecţiile de artă impresionistă şi articolele de modă bărbăteşti de lux, lucrate în stil italian, au transformat-o pe românca Narcisa Pheres într-o adevărată vedetă în Asia.
În vârstă de 40 de ani, Narcisa Pheres, orginară din orăşelul dunărean Corabia, se poate declara o femeie împlinită. Plecată din ţară la scurt timp după terminarea Facultăţii de Filologie, în urmă cu mai bine de 18 ani, românca împleteşte şi despleteşte cu succes iţele pieţei de afaceri de lux din Asia, fiind cunoscută peste hotare drept „Regina Diamantelor”.
Este designer de bijuterii, dealer de artă şi pietre preţioase, creator de modă bărbătească de lux şi directorul executiv al unei companii de renume mondial. Povestea Narcisei şi-a scris primele pagini în Japonia, unde a lucrat ca trader de artă.

După ce a cucerit piaţa exclusivistă a pietrelor preţioase rare, Narcisa Pheres a luat cu asalt lumea modei destinată bărbaţilor, pentru că „femeile au cam tot ce le trebuie, iar japonezii sunt, la rândul lor, foarte pasionaţi de modă”.

„Ce nu înţelege foarte multă lume este că japonezii sunt foarte deschişi şi receptivi. Dacă le prezinţi viziunea ta, dacă ai o poveste, te apreciază sincer. Noi am început în Japonia, dar acum ne-am extins în toată Asia. Avem clienţi în Hong Kong, în Singapore şi în Asia de Sud-Est”, a precizat afacerista pentru Adevarul.ro.

Sursa:  realitatea

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva