Facebook Twitter Email

Superhitul “Dragostea din tei” a celor de la O-Zone, cunoscut in toata lumea, se pare ca a fost preluat de cunoscuta Rihanna, cantareata in varsta de doar 20 ani originara din Barbados.

Contactat de reporterii protv.ro, managerul lui Dan Balan a confirmat faptul ca Rihanna, T.I. si casa lor de productie au cumparat drepturile de autor pentru folosirea celebrului refren, ca “doar sunt oameni seriosi”.

Formatia de muzica pop, O-Zone, compusa din Dan Balan, Radu Sarbu si Arsenie Toderas, s-a lansat in Romania, in 2003. Cei trei componenti ai trupei au lansat cateva melodii care au ajuns pe primul loc in topurile romanesti si moldovenesti. Printre cele mai cunoscute hituri se afla si “Dragostea din tei”.

Rihanna, in colaborare cu rapperul T.I., a folosit cel mai cunoscut refren din lume: “MA-YA-HI, MA-YA-HA”, pentru piesa “Live your Life”.

In 2004, Dan Balan, cel care are drepturile de autor pentru hiturile trupei O-zone, a lansat si el o versiune in limba engleza a melodiei “Dragostea din tei”.

Stirile protv

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva