Facebook Twitter Email

Mii de persoane au participat în noaptea de joi spre vineri, pe faleza orașului Tulcea, la primele concerte oferite de autorități cu prilejul Zilelor municipiului.

Acțiunile, organizate în perioada 13-15 august, au început joi cu deschiderea unui târg al meșteșugarilor în Piața ‘Mircea cel Bătrân’, la care participă peste 20 de artizani din țară, precum și comunitățile de minorități din județ.

“Vin de patru ani la târgul din Tulcea, pentru că îmi place organizarea de aici. De la an la an, vânzările scad însă, pentru că puterea de cumpărare este mică și piața se schimbă, iar meșterii trebuie să fie în pas cu cererea și să îmbine tehnica veche cu modelele moderne”, a declarat, pentru AGERPRES, Ion Radu, București, participant la târgul meșteșugarilor.

Joi seara, pe faleza orașului au concertat trupa ‘Est’ și artistele Alina Eremia și Delia, vineri seara în fața publicului urmând să se prezinte ‘Lady and the tramps’, ‘Gândul Mâței’ și ‘Zdob și Zdub’.

Sâmbătă dimineața, principala zonă de promenadă a orașului Tulcea va găzdui festivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române, seara pe scena amenajată pe faleză urmând să concerteze ‘Zona zero’, Sore și Nicu Alifantis și Zan.

Zilele municipiului Tulcea se vor încheia cu un foc de artificii, duminică seara urmând să se închidă și târgul meșteșugarilor din Piața ‘Mircea cel Bătrân’.

AGERPRES/(A, AS-autor: Luisiana Bîgea, editor: Vicențiu Purcărea)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva