Facebook Twitter Email
The successful concert she held in Bucharest in early May, when the audience braved the rain to see her, whetted Shakira’s appetite for Romania. According to Cancan, quoting Antena 1 sources, the Columbian singer will return to Romania sooner than her fans had hoped, as she is the special guest of the X Factor final held on New Year’s.After inviting several renowned international artists this year, such as Oceana, Touch&Go and East 17, X Factor producers are preparing a huge surprise for the grand final to be held on New Year’s.The show’s producers are in an advanced stage of negotiations with Shakira’s staff to being her on set of X Factor on New Year’s and it seems that a contract is very close to being signed since reports coming from sources close to the artist suggest she already accepted. Shakira has also performed at X Factor shows in Germany and Great Britain. Her previous performances in Romania include the one in Timisoara in 2006 and the one in Bucharest in May this year.

 

Shakira de Revelion la Bucuresti !

Concertul de zile mari pe care l-a sustinut la Bucuresti, la inceputul lunii mai, unde publicul a rezistat cu stoicism in ploaie, i-a deschis Shakirei apetitul pentru tara noastra. Potrivit Cancan care citeaza surse din Antena 1, columbianca se va intoarce in Romania mai curand decat ar fi sperat fanii ei, solista fiind invitatul special al finalei “X Factor”, ce se va desfasura in noaptea de Revelion.

Bucurie imensa pentru admiratorii Shakirei, care, se pare, vor avea ocazia sa o vada din nou pe cantareata lor preferata, pentru a doua oara in acest an. Dupa ce, pana acum, au avut invitati cativa artisti internationali de calibru, precum Oceana, trupa Touch&Go si East 17, care vor performa chiar in seara de duminica, iata ca producatorii pregatesc o surpriza de proportii pentru marea finala, care va avea loc chiar de Revelion.

Producatorii show-ului sunt in negocieri extrem de avansate cu staff-ul Shakirei, pentru a o aduce pe solista in platoul “X Factor” in noaptea de Anul Nou, si se pare ca sunt foarte aproape de a semna contractul, din moment ce a “rasuflat” din interior informatia potrivit careia columbianca si-ar fi dat deja acceptul. Shakira nu este deloc straina de concursul “X Factor”, ea fiind pana acum prezenta la editiile din Germania si Marea Britanie, acolo unde a raspuns pozitiv invitatiei si a facut show-uri pe cinste. Nici de Romania nu este straina, vedeta sustinand aici un concert in 2006, la Timisoara, si unul anul acesta, in mai, la Bucuresti. Gigi Becali si-a exprimat dorinta de a o invita si la nunta lui Cristi Borcea, insa onorariul perceput de solista, de 500.000 de euro, s-a dovedit a fi prea mult pentru cat era el dispus sa plateasca.

Sursa: http://www.bucharestherald.ro

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva