Facebook Twitter Email

Cu ocazia zile de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, Casuta Copiilor lanseaza un nou concurs cu tema “Sunt român mândru!”

Concursul se desfasoara in perioada 23 noiembrie – 5 decembrie. Trei (3) castigatori vor fi desemnati prin random in data de 6 decembrie, de Mos Nicolae. In plus, se va acorda un premiu special al carui posesor il voi alege eu dupa anumite criterii: originalitate, calitate, implicare etc. si un premiu pentru cele mai multe recomandari. Daca auziti despre acest concurs de la unul din participanti, va rog sa mentionati acest lucru in e-mailul pe care mi-l trimiteti. Persoana care strange cele mai multe recomandari este desemnata castigatoare la aceasta categorie (cel putin doua recomandari).

Conditii de participare si variante la alegere:

  1.  Copiii pot participa la concurs cu lucrari scrise: compuneri, poezii, desene, picturi, colaje cu imagini (foto) despre Romania, traditii si obiceiuri, port national, despre cum sarbatoresc 1 Decembrie, despre orice actiune legata de aceasta sarbatoare.
  2. Participare cu lucru manual in care ii rog pe micuti sa se prezinte cu diferite creatii manuale, prin care sa arate ca sunt romani mandri.   Exemple: insigne cu tricolor, decoratiuni cu stegulete, felicitari de 1 Decembrie, machete, decoratiuni pe haine, decorarea claselor etc.

Participantii sunt rugati sa faca 2-3 poze in timpul lucrarii si o poza a lucrarii la final, plus cateva detalii despre executie (materiale folosite, cativa pasi de lucru).  Rog indrumatorii sa scrie un text legat, cu aproximativ 200 cuvinte, ca sa pot posta lucrarile la timp. Sunt intr-o mare criza de timp si am nevoie de ajutor. Daca nu se poate, nu se poate, dar v-as fi recunoscatoare daca ati incerca. Multumesc!

Toate proiectele copiilor va rugam sa le trimiteti la adresa de email casutacopiilor@gmail.com. E-mail-ul trebuie sa contina obligatoriu si numele participantului si varsta.  Se poate lucra in grupuri, dar daca fiecare copil vine cu lucrarea sa, cu atat mai multe sanse de castig.

Fiecare lucrare va fi prezentata pe blogul nostru, intr-un articol propriu, cu precizarea participantului la concurs

Mai multe detalii pe :  http://www.casutacopiilor.info/concurs-sunt-roman-mandru/

 

Facebook Twitter Email

One Response to “Concurs “Sunt roman mandru””

  • Guilherme says:

    Pentru ca in alta parte, nu trebuie sa fii esgiot ca sa fii fericit.Si poate nu sunt atatea probleme in jur ca sa trebuiasca sa fii ignorant.Altundeva, si oamenii cu IQ ridicat sunt fericiti.Poate aceste axiome sunt valabile si in alte parti, insa la noi, e mai usor sa fii esgiot, ignorant si nesimtit, decat sa respecti si sa ai bun simt. Si uite de ce unii sunt relaxati.Nesimtitii sunt cele mai fericite personaje. Ei nu au probleme. Ei sunt relaxati.p.s. repetarea unor cuvinte in comentariul curent nu e o simpla coincidenta.

Cauta
Articole - Romania pozitiva