Facebook Twitter Email

 

http://1.bp.blogspot.com/-UiqUHPrKr3E/VP_cBaPDYhI/AAAAAAAALAs/g3ctqvYF7J0/s1600/mircea%2Bgogoncea.jpg

Mircea Gogoncea este un tânăr chitarist român din București, în vârstă de 23 de ani. Până în 2015, i-au fost acordate 151 de premii în chitară clasică și în alte domenii de activitate, a participat la peste 250 de concerte și emisiuni de televiziune și radio din Europa, Asia, Africa și America, și a fost numit de către doi miniștri ai educației “elevul român cu cele mai multe premii”.

Din 2013, Mircea Gogonea a început să studiez la Royal Academy of Music din Londra, cu Prof. Michael Lewin (liderul departamentului de chitară), oferindu-i-se un loc de studiu și o bursă de admitere (“entrance scholarship”). Din 2013 și până astăzi, i-au fost acordate 6 burse de la diferite instituții în Marea Britanie și Germania, însă acestea nu au fost suficiente pentru a acoperi cheltuielile necesare pentru a termina studiile la Londra.
În consecință, tânărul muzician român solicită ajutor pentru terminarea studiilor. Studii care pot să fie suportul unei cariere internașionale prodigioase, așa cum se și anunță în urma performanțelor de până acum. Un român care poate influența în bine imaginea României… 

Află mai multe despre Mircea Gogoncea pe siteul lui! Tot aici vei afla și cum poți să îl ajuți, dacă dorești acest lucru: http://mirceagogoncea.com/londra.

 Sursa: nasultv

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva