Facebook Twitter Email

 

În topul celor mai bogaţi oameni din lume se află şi o româncă. Este vorba de soţia miliardarului american John Paulson, Jenny. Nu se cunosc prea multe informaţii din timpul în care aceasta a trăit în România, scrie Capital.ro si preluat de realitatea.net.

Ea a renunţat la cetăţenia română atunci când a fost naturalizată în SUA, iar din anul 2000 este căsătorită cu  John Paulson, miliardar care controlează compania  Paulson & Co şi cu care are două fete. Jenny Zaharia a fost asistenta personală a lui John, iar de când s-au căsătorit, apare rareori în public şi atunci la evenimente caritabile.

John Paulson, 59 de ani, are o avere estimată la 13,7 miliarde de dolari, fiind clasat pe locul 73 în topul celor mai bogaţi din lume, conform revistei Forbes.dsds

Soţul româncei a dat lovitura odată cu criza imobiliară, pariind masiv pe colapsul pieţei imobiliare.  Astfel în 2007, Paulson&Co a obţinut un profit net de 15 mld. dolari, din care 4 mld. dolari au fost câştigurile personale ale lui John. Paulson a preluat în 2013 producătorul de piane Steinway pentru 512 milioane de dolari.

sursa: diaspora romania

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva