Facebook Twitter Email

Spitalul “Grigore Alexandrescu” din București, reprezentat de prof. dr. Dan Mircea Enescu, în calitate de manager, a fost nominalizat pentru premiul “Cel mai bun spital” din partea Europe Bussines Assembly (EBA) din Marea Britanie, decernarea premiilor urmând a avea loc la 21 aprilie, la Londra, în cadrul Forumului Realizărilor.

Foto: (c) Ioan Adrian MECHNO / Arhiva AGERPRES

“Spitalul nostru a fost ales în urma unor sondaje statistice — media de specialitate, date de la conferințe și corporații, expoziții medicale. La selecție s-a ținut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituției cu echipamente moderne, declarații pozitive ale pacienților, acreditări naționale și internaționale. Dl. prof. dr. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de către Comitetul Socrate pentru premiul internațional “Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale deosebite și a managementului de succes”, se arată într-un comunicat de presă al unității medicale remis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la forum vor fi premiați cei mai buni reprezentați ai medicinei, științei și economiei.

Personalitățile medicale nominalizate vor figura pe site-ul oficial al EBA, într-o secțiune specială a Almanahului Socrate.

AGERPRES/(AS — autor: Roberto Stan, editor: Florin Marin)

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva