Facebook Twitter Email

Restaurantul LA BORDEIprima locație cu specific dacic din București, a ajuns la concertul cu NUMĂRUL 50.

Deschis în fosta fabrică APACA din București, La Bordei găzduiește seri de jazz în fiecare joi, iar sâmbăta e deschisă petrecerilor și live band-urilor.

Pe scena La Bordei au urcat până acum: Mircea Tiberian, Harry Tavitian, Garbis Dedeian, Sorin Romananescu, Petra Acker, El Negro, Maria Răducanu, Nelu Ploieșteanu, Marius Mihalache, Emy Drăgoi și mulți alții.

Pentru aniversarea concertului cu numărul 50, La Bordei propune o seară de excepție cu legendarii Taraf de Haidouks, un nume care a făcut istorie internațională (detalii – https://www.youtube.com/watch?v=pT4IufMeyYA)

Taraf de Haidouks au concertat pe cele mai importante scene ale lumii, din Japonia în Noua Zeelandă, din Brazilia la Berlin, de la Londra la Sydney, de la impetuoasa sală Olympia (templul manifestărilor culturale al Parisului) la New York, acolo unde americanii au cumpărat bilete la suprapreţ pentru a-i vedea.

Au apărut în numeroase filme la Hollywood, le-au cântat în privat lui Francis Ford Coppola şi Johnny Depp şi au câştigat marele premiu BBC la categoria “World Music” în ianuarie 2002. Cele mai importante publicaţii ale mapamondului precum The Times, Le Figaro, The Washington Post, Le Point, Le Parisien şi multe altele le-au dedicat pagini întregi.

The Independent i-a denumit “cel mai bun grup ţigănesc din lume“, în timp ce The Telegraph a scris despre ei: “They’re the last great rock’n’roll band – but they don’t play rock’n’roll“. În aceeaşi notă, violonistul haiducilor, Culaie, a fost catalogat drept unul dintre cei mai buni ai lumii, iar posturi de televiziune precum Mezzo le-au transmis concertele şi au realizat interviuri cu ei.

O poveste fascinantă a unor oameni simpli, care au străbătut lumea în cele mai nebănuite colţuri, dar care, în mod firesc, în ţară nu se bucură de aceeaşi notorietate.

_________________________________________________________________________________

Alte evenimente La Bordei în această săptămână:

*CONCERT Rona Hartner & Taraf – 24 februarie 2015, ora 21.00
Detalii: https://www.facebook.com/events/669888779805255/?ref=5

*CONCERT Jazz – Maxim Belciug & Gabriel Bălașa – 26 februarie, ora 21.00

Detalii: https://www.facebook.com/events/903656683012685/?ref=5

_________________________________________________________________________________

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Vă invităm să vă rezervați masa preferată printr-un telefon la 0747 063 249 sau un e-mail la rezervari@la-bordei.ro

Vă așteptăm La Bordei pe Bd. Iuliu Maniu nr. 7, Bucuresti.

www.la-bordei.ro

Natalia Tecu

Executive Manager

RESTAURANT

mob: 004.0747.160.533

email: natalia.tecu@vph.ro

www.la-bordei.ro

Bd. Iuliu Maniu nr. 7, Bucuresti

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva