Facebook Twitter Email

flaviu cernescu

Acrobatul roman Flavius Cernescu cucereste Marea Britanie cu abilitatea sa de a merge pe monociclu la inaltimi ametitoare.

  • Barbatul de 31 de ani va aparea in show-ul TV “Cei mai talentati oameni din lume”, iar presa britanica prezinta o filmare cu el in timp ce se plimba cu un monociclu pe marginea barajului Vidraru, la 166 de metri inaltime.

Potrivit Daily Mail, Laura Jackson, una dintre gazdele show-ului a declarat: “Sincer nu inteleg cum a reusit sa faca acest lucru. Nici nu ma pot uita in jos fara sa mi se faca rau. In lume exista oamenii talentati care fie fac lucruri periculoase, fie hazlii. Ce a facut Flaviu Cernescu este de-a dreptul infricosator“.

La randul sau , Flaviu, zis “Dragonul din Banat”, spune ca iubeste monociclismul de inalta altitudine si visa sa faca aceasta cascadorie la Lacul Vidraru de mult timp.

Inaltimea este de 166 de metri, asa ca daca as cadea si nu imi cresc aripi pana jos, nu am nicio sansa de supravietuire. Ma tem de inaltimi, dar am vrut sa-mi depasesc aceasta frica”, a marturisit romanul.

“World’s most talented” va fi difuzat de Watch Channel, incepand  cu 31 martie.

Sursa: protv

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva