Facebook Twitter Email

București, 07 august 2014. Una din axele strategice a Carrefour România este dezvoltarea economiei României prin sprijinirea producătorilor români. Astfel, în perioada 7-13 august, producătorii români de legume-fructe sunt așteptați în oricare hipermarket Carrefour din țară pentru a deveni parteneri și furnizori ai lanțului de magazine Carrefour. Standurile speciale, dedicate producătorilor autohtoni, vor fi amplasate la intrarea hipermarketurilor, în intervalul 8:00-22:00.

Totodată, cei care nu pot ajunge în magazinele Carrefour în perioada 7-13 august, se pot înscrie și online, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www.carrefour.ro.

Scopul este să listăm rapid cât mai mulți producători români de legume-fructe. Chiar dacă sunt producători mici, îi vom lista la magazinele din zona de proveniență.

‘Dorim să colaborăm cu cât mai mulți producători români, oricât de mari sau mici mici ar fi. Extinderea ofertei de produse românești și sprijinirea furnizorilor autohtoni sunt parte din angajamentul nostru pe termen lung. Prin acest program, dorim să încurajăm dezvoltarea pieței românești, să susținem economia locală și să le oferim clienților noștri acces la o ofertă cât mai diversificată de produse, la un preț accesibil și, implicit, mai multe locuri de muncă’, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.

La nivel național, Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori români și dezvoltă programe care contribuie laconsolidarea afacerilor autohtone și la generarea de noi locuri de muncă. 

Spre exemplu, avem parteneriate de durată cu producători români de legume-fructe precum:
—familia Ghiță din comuna Slobozia Moara, județul Dâmbovița
—Hagiu Marin din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu
—Familia Toader din comuna Brezoaele, județul Dâmbovița
































Despre Carrefour
Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 155 de magazine dintre care 25 hipermarketuri ‘Carrefour’, 79 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 6 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro

Tel: (+40) 21 206.74.00 
E-mail: pr_carrefour@carrefour.com

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva