Facebook Twitter Email

Dragi Prieteni,

Putem sa ajutam familia Simonei Stancu ?

O mama singura ( sot decedat la 33 ani in accident rutier ) cu 3 copii, din care unul bolnav ( paralizie dupa un accident la nastere ).

In 2009 au fost evacuati dintr-o casa nationalizata, inapoiata la proprietar, iar acum sunt in pragul celei de-a doua evacuari – pe 9 iulie ora 10 trebuie sa elibereze casa.  

Fetele ei, Alexandra si Anastasia, de 9 si 10  ani, sunt colege cu copilul meu Sasha, la Scoala 186 din Bucuresti, invatator dna Emilia Constantin ( telefon  0727 763 051 )

Fetele sunt superbe, talentate, campioane nationale la dans sportiv, urmand sa reprezinte tara la etapa internationala, unde nu au putut ajunge din lipsa banilor necesari deplasarii.       

Ana si Alexandra sunt doua fetite vesele, au rezultate scolare bune, sunt bune colege si prietene cu ceilalti, iar la sfarsitul anului scolar au fost coregrafele unui spectacol de dans organizat impreuna cu colegele lor.

Tatal fetelor a murit cand fetele aveau 3 si 4 ani ( nu si-l amintesc ), iar mama se afla intr-o situatie disperata, ca sa nu mai vorbim de talentul si munca fetelor ce pare in aceasta clipa fara speranta !

Autoritatile nu pot ajuta decat prin preluarea fetelor intr-un orfelinat.

Poate ca le vom ajuta noi, oamenii din jur !

Au nevoie de o locuinta / bani de chirie, ajutor legal ( protectia copilului, dar fara despartirea de mama ) sau orice alta idee.

Daca 100 prieteni dau cate 10 ron/luna, se poate plati o chirie, iar banii pot fi platiti direct catre un viitor proprietar sau in contul mamei  RO84BRDE441SV37179034410, la BRD  .

Desi a avut multe necazuri, aceasta mama nu a cerut ajutor pana acum, dar este intr-o situatie disperata si nu gaseste alta solutie.  

Va rog trimiteti email  mai departe, poate reusim sa-i ajutam ; sa promovam aceasta cerere de ajutor prin orice canal ( mail, facebook, presa, prieteni, cunostinte etc ).

Mai jos aveti povestea lor in detaliu ( poze, informatii, link concurs, etc )     

Pentru cine doreste mai multe detalii, Simona Stancu – 0729.770.785

Va multumim din suflet pentru orice tip de sprijin.

Fam. Mihailovici

 

Buna ziua,

         Ma numesc Stancu Simona in varsta de 38 de ani si sunt din Bucuresti. Sotul meu a decedat in urma cu 5 ani in urma unui accident rutier, lasand in urma 3 copii minori, doua fete de 9 si respectiv 10 ani si un baiat in varsta de 16 ani.

      Baiatul ( Andrei Daniel ) la scurt timp dupa nastere a contactat un microb intraspitalicesc ( KLEBSIELLA ). El este in prezent imobilizat la pat cu un handicap grav de RETARD PSIHOMOTOR SEVER , TETRAPAREZA SPASTICA SI EPILEPSIE. DIN MOMENTUL NASTERI SI PANA ACUM EL NU A MERS SI NU A VORBIT NICIODATA.

        Baiatul meu necesita ingrijire permanenta, tratament medical de asemenea permanent iar toate acestea generand costuri si eforturi financiare mari.

        Cele doua fetite ( Maria Alexandra si Anastasia Madalina ) ambele sunt  eleve in clasa a 4 a la Scoala Gimnaziala Elena Vacarescu amandoua  cu rezultate excelente la invatatura. In paralel cu activitatea scolara cele doua fetite practica dans sportiv si modern , de 5 ani , in cadrul clubului de dans sportiv DaviDans ( www.davidans.ro ) . In urma numeroaselor competitii si concursuri la care aubluat parte sau clasat exclusiv pe primele doua locuri.

       In luna Februarie in cadrul evenimentului World Cup Dance 2014 desfasurat in Bucuresti grupul de dans a obtinut calificarea la mondialele de dans cu acelasi nume ce au avut loc in Portugalia.
Situtia mea financiara m-a obligat sa fac ca fetele sa ramana acasa si sa nu poata participa la acest eveniment deosebit si poate important cu efecte benefice pentru viitorul lor.

      In anul 2009 am fost evacuati din locuinta unde stateam, Dumbrava Rosie nr.13 in urma retrocedarii imobilului cu celebra lege 112. In urma evacuarii m-am trezit obligata sa ma mut in casa surorii mele impreuna cu parintii mei. IN ACELASI AN  SOTUL MEU AU DECEDAT.In urma acestor evenimente mama mea a suferit doua accidente vasculare si in prezent ea se afara internata in spital in urma conditiilor de precare sanatate.

       In urma unui credit ipotecar, sora mea, trebuie sa predea casa bancii aferente in baza deciziei nr.2195/2013 de catre BE. Jud. Asoc. Dorina Gont si Lucian Gont si Titlul de ex. jud. Ac. adj. Nr. 2241/2012 din 12.09.2013 cu TERMEN DE EXECUTARE 09.07.2014 LA ORA 10.00

        Subsemnata, sunt luata in evidenta la Primaria S2 Directia Spatiu Locativ in vederea obtinerii unei locuinte sociale cu 4 camere cu dosarul nr.61167 din 28.09.2007 fiind pe locul 59. In urma nenumaratelor audiente la Domnul primar, memorii la Guvernul Romaniei sau Protectia Copilului am primit numai raspunsuri negative. E foarte greu deoarece, eu sunt asistentul personal al baiatului meu cu salariul de 780 ron plus alocatiile fetelor de 280 ron si pensia de urmas dupa sotul meu decedat de 1000 ron acestea fiind singurele mele surse de venit pt ingrijirea celor trei copii minori, pentru plata intretinerii casei, a apei etc.

       Astazi 05.07.2014  impreuna cu cei trei copii si cu ambii parinti ma aflu in fata celei de a doua evacuari CU TERMENUL FINAL 09.07.2014 ORA 10.00.

IN FATA ACESTEI SITUATII MA VAD NEVOITA SA FAC APEL SI SA CER AJUTORUL DISPERAT CATRE ORICINE SI ORICE MA POATE AJUTA IN ORICE FEL POSIBIL IN VEDEREA OBTINERII UNEIBLOCUINTE CU POSIBILITATEA DE INCHIRIERE PENTRU MINE, PENTRU PARINTII MEI SI IN SPECIAL PENTRU CEI TREI INGERI DIN VIATA MEA.

       VA MULTUMESC DIN SUFLET

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva