Facebook Twitter Email

Vanghelie: Am un program foarte… Merg în Kurdistan, sunt invitat de preşedinte

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, că a fost invitat în Kurdistan, de preşedintele acestui stat, el menţionând că este interesat de America, Israel, Franţa, Anglia şi că va avea un program încărcat în urmării cinci ani.

“Fiecare are proiectul lui. Proiectul meu se numeşte România. Şi când spui România, te gândeşti următorii cinci-zece-cinsprezece ani. Îmi permite timpul să spun şi douăzeci. Nu mă grăbesc”, le-a spus Vanghelie jurnaliştilor la recepţia organizată de acesta în cinstea invitaţilor săi din Italia, la Hotel Phoenicia.

 

 El a spus că cina festivă organizată pentru invitaţii săi italieni este parte a unui proiect care priveşte românii din diaspora, iniţiat acum circa o lună, când a co-organizat festivalul Calatis de la Roma şi când Primăria Sectorului 5 s-a înfrăţit cu Primaria Sectorului 7 din Roma.

“Pe mine mă interesează şi America, şi Israel, şi Franţa, şi Londra. O să vedeţi că am un program foarte… Până şi în Irak sunt invitat. În Kurdistan. De preşedinte. O să vedeţi că o să fie un program în următoii ani de zile, în următorii cinci ani. Pe 21 plec la Strasbourg, pentru stategia pentru roma, sunt invitat acolo”, a spus Vanghelie.

Kurdistan este numele unei regiuni geografice şi culturale din Orientul Mijlociu, care cuprinde părţi din Turcia, Irak, Iran, Azerbaijan, Siria şi Armenia.

Mihai Schiau, mihai.schiau@gandul.info, Liviu Dădăcuş, liviu.dadacus@mediafax.ro

Sursa : Gandul http://www.gandul.info/politica/vanghelie-am-un-program-foarte-merg-in-kurdistan-sunt-invitat-de-presedinte-8766630

 

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva