Facebook Twitter Email
Echipa feminina de spada a Romaniei, formata din Ana Maria Branza, Simona Pop, Simona Gherman si Maria Udrea, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de scrima de la Strasbourg, dupa ce a invins, in finala, cu scorul de 38-34, reprezentativa Rusiei.

Ana-Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea și Simona Gherman (medaliată cu bronz în proba individuală la Strasbourg) au trecut sferturi de reprezentantele Ucrainei, cu 45-31, iar în semifinale au învins Italia cu 29-24. Echipa Rusiei le-a avut în componență pe spadasinele Violetta Kolobova, Iana Zvereva, Liubov Șutova și Tatiana Gudkova.

Victoria echipei noastre a fost adusă de Simona Gherman, după ce tricolorele au fost conduse în marea majoritate a timpului, egalând la 13 (Brânză), 19 (Gherman) și 26 (Brânză).

Pentru Rusia au intrat pe plansa Tatiana Gudkova, Violetta Kolobova si Liubov Sutova, in timp ce Iana Zvereva a fost rezerva.

Romania a invins in semifinale echipa Italiei, scor 29-24, dupa ce anterior trecuse de Ucraina, scor 45-31.

In finala mica, echipa Italiei a invins, cu scorul de 45-42, reprezentativa Estoniei.

In 2013, Romania a obtinut argintul la CE si bronzul la Campionatele Mondiale. In semifinalele CM, Romania a fost invinsa de Rusia, cu 44-33, ajungand astfel sa lupte pentru locul 3.

Sursa: bucharest Herald

Facebook Twitter Email

Comments are closed.

Cauta
Articole - Romania pozitiva